Datum

dec 29 2023

EROTIC WARM WINTER PARTY 20.00-03.00 uur

MEER OVER DEZE AVOND: 
In het voorjaar en de zomer hadden we onze Caribbean  en Hotsummer party, maar vanavond is het startschot van ons winterseizoen met onze Erotic Warm Winter Party. Er zijn zoveel redenen om naar deze avond te komen.

 1. Het is de laatste avond in 2023
 2. Tussen al die feestdagen er nog even lekker erotisch tussenuit en genieten
 3. De opening van ons winter seizoen waarbij we de locatie in winterse sferen hebben ingericht

winterparty-2

EN WAT KAN MEN ALLEMAAL BEDENKEN TIJDENS DE WINTER: 
Pinguïns, ijsberen sledes, schaatsen, sneeuw…….. bedenk het maar. Een winters tafereel, maar  evengoed lekker met de kachel aan warm erotisch genieten. Daarvoor geven wij vanavond de aftrap en zullen we op deze avond diverse extra’s hebben. Winterdepressie? Bij ons beslist niet, want ieder jaargetij heeft zijn charme en bij ons zullen we het daarom in de winder extra knus maken.

Parenclub Monique winter

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als service.


VOOR WIE: 
Paren, single vrouwen en single mannen.

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes