Datum

apr 29 2023

CARIBBEAN PARTY 20.00-03.00 uur

MEER OVER DEZE AVOND: 
Een geweldige avond geheel in Caribische sfeer. Waan je voor één avond op The Caribbean en ervaar het heerlijke relaxte vakantie gevoel. Vele extra’s op deze geweldige avond welke jaren achtereen een enorm succes waren en wij dit jaar weer de draad zullen oppakken van dit geweldige thema.

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als service.

 
VOOR WIE: 
Paren, single vrouwen en single mannen.

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes