Datum

mrt 30 2024

PRE PAAS ZATERDAG 20.00-03.00 uur – Extra speciale thema avond om niet te mogen missen (iedereen)

SPECIAAL  PRE PAAS THEMA WEEKEND: 
Ook dit jaar hebben we weer diverse extra thema weekenden waaronder deze keer onze PRE PAAS SATURDAY!

De club zal in gezellige paassfeer zijn met vele extra’s. Denk daarbij aan:

***

ONZE LEVENDE VROLIJKE PAASHAAS

***

IEDER STEL, SINGLE VROUW OF MAN  ONTVANGT EEN VERRASSINGS EI MET DAARIN EEN LOTNUMMER, WE VERLOTEN DAAROP 3x EEN GRATIS ENTREE VOOR ONZE DISCOVERY PARTY

***

OOK VERLOTEN WE EEN MEGA LEVENSGROOT CHOCOLADE PAAS EI

***

VERDER HEBBEN WE DIVERSE LEUKE VERRASSINGEN EN GAAN WE ER EEN EXTRA BIJZONDERE AVOND VAN MAKEN! EEN BETERE START VAN HET PAASWEEKEND KAN JE NIET BEDENKEN.

 

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailtje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als service.

 

VOOR WIE: 
Paren, single vrouwen en single mannen. Zeer geschikt voor zowel de ervaren clubbezoekers, maar zeker ook voor firsttimers

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes