Datum

okt 29 2022

Halloween editie 20.00-03.00 UUR (iedereen)

Halloween bij Parenclub Monique

Week van de Halloween: 
Deze avond is een gewone avond voor paren, single vrouwen en single mannen. Tijdens de Halloween editie hebben we uiteraard wat extra’s. Maar………dat zullen jullie zelf zien en ondervinden!

halloween parenclub

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken). Wij willen het liefst alles in huis hebben en beschikken daarom over een enorm assortiment dranken. Staat jullie drankje hier niet tussen? Mail het ons eventjes en wij zullen proberen het tijdig voor jullie bezoek in huis te hebben. Ook dit is werkelijk uniek! Wij doen dus ons uiterste best zodat het jullie aan niets zal ontbreken om er een geslaagde avond van te maken.

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten à la carte, alle drank(dus ook alle sterke dranken), badlakens, condooms, glijmiddel, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes