Datum

mrt 29 2024

Extra bi4all doeners vrijdag 20.00-02.00 uur – (iedereen)

EXTRA BI4AL DOENERS AVOND OP VRIJDAG: 
Vier keer per jaar hebben we een extra bi4all op vrijdag. Onze zeer goed bezochte bi4all avonden zijn op iedere 3e zaterdag van de maand, maar vier keer per jaar hebben we een extra editie op de vrijdag.

Deze keer al een klein beetje in de paassfeer en dus extra gezellig.

Toch misschien een beetje bi of helemaal niet? Ontdek het zelf! Het is een relaxte avond voor zowel de gevorderde als de beginnende parenclub bezoekers. Wel is het een actieve doeners avond en zeggen we er eerlijk bij dat nieuwkomers die eerst een avond rustig de kat uit de boom willen kijken beter de eerste keer een discovery party kunnen bezoeken.

Lekker genieten van een avondje gezellig weg met borreltje, hapje, sauna, turksbad en lekker genieten van elkaar.

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailtje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als service.

VOOR WIE: 
Paren, single vrouwen en single mannen. Zeer geschikt voor zowel de ervaren clubbezoekers, maar zeker ook voor firsttimers

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes