Dranken

Staat jou/jullie favoriete drankje er niet bij? Laat het gerust weten zodat wij zullen proberen het in huis te hebben bij jou/jullie bezoek aan onze club.

 

WARME DRANKEN:
KOFFIE: dvegebaksvitrine een diversiteit aan heerlijk gebak (onze gebaksvitrine is al open bij binnenkomst)

DAG VERSE SUSHI

WARME HOOFD GERECHTEN
Wij bieden in samenwerking met een zeer goed bekendstaand plaatselijk restaurant een diversiteit aan mooie vlees en vis gerechten. Heerlijke wisselende gerechten met biefstuk, kip, lamsvlees en varkenshaas. We laten dit altijd weer over aan een fantastische kok. Maar buiten deze gerechten om hebben wij ook nog wisselende extra’s hier aan toegevoegd zoals onze befaamde mega kipsaté, oma’s gehaktballen, kipfilet op speciale wijze, asperges met achterham en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Verder worden deze gerechten wisselend vergezeld met aardappeltjes, nasi, noodles, puree etc. En in de wintermaanden hebben wij als extra Monique eigen gemaakte stamppotjes met echte Hema worsten.

ONZE MALSE MEGA KIPSPIESEN

SALADE & SUSHI BUFFET
Ons salade buffet bestaat uit vier verschillende salades. Bovendien bieden we ook heerlijke dagverse sushi. Wij besteden onze uiterste zorg aan dit heerlijke salade en sushi buffet.

BROOD
Uiteraard hebben we ook lekkere belegde broodjes of losse broodjes en toast voor bij de salades en gehaktballen.

DESSERT
Onze dessert vitrine bestaat uit een combinatie van vruchten en een diversiteit aan puddinkjes en yoghurt soorten. Ook hebben we geregeld Belgische wafels of flensjes met warme kersen en poffertjes met roomboter en poedersuiker.

ijscoupe

IJSCOUPE

VRIESCASE
Op al onze avonden heerlijke slagroom ijsbeker’s verkrijgbaar bij de bar en op 2e zaterdag van de maand luxe ijscoupes.

*ANDERS DAN GEBRUIKELIJK

Op de 4e vrijdag van de maand hebben we geen uitgebreid buffet, maar vanaf opening 19.00 uur een beperkt snack buffet met lekkere snacks voor de snelle trek. Op de 2e zondag van de maand is het buffet al vanaf 18.00 uur open (gebak al vanaf 15.00 uur en sushi vanaf 16.00 uur) Tijdens de Discovery Party hebben we een ander buffet als hier omschreven. Op deze avond hebben we een zeer uitgebreid snack buffet met o.a. onze befaamde mega kip saté spiesen, oma’s verse gehaktballen, american hotdogs, Hawaii burgers, belegde broodjes, poffertjes, vruchten en nog vele andere lekkere snacks.

KIJK DIRECT IN DE AGENDA