Enkele foto´s van onze club

Op deze website laten we slechts enkele foto´s zien, omdat wij het juist leuk vinden om de spanning er een beetje in te houden.

Onze club locatie heeft een zeer discrete ligging aan de rand van het IJsselmeer en midden in de uitgestrekte weilanden van de Wieringermeer.

Een luchtfoto waarop de schitterende ligging van onze club goed te zien is.

Parenclub Monique luchtfoto van de club

——————–*****——————–

Een prachtige locatie, namelijk een schitterend landgoed dat herbouwd is in 1945. Eenmaal de poort binnen volgen jullie de eigen weg tot de achterzijde van het landgoed. Hier bevinden zich ook, ons zeer grote, discreet gelegen eigen parkeerterrein en de ingang. Het landgoed bevat 1 hectare afgeschermd terrein. De ligging is direct achter de dijk van het IJsselmeer en wij vanaf en Noorden en vanaf het Zuiden makkelijk te bereikbaar via de A7.Parkeerterrein van parenclub Monique

——————–*****——————–

We hebben een grote receptie met een aanmeld en ontvangst balie en een   wachtgedeelte  voor rondleidingenparenclub receptie

——————–*****——————–

Onze zeer grote ronde bar biedt direct aan de bar al ruim 40 zitplaatsen. Deze bar is zo vervaardigd dat iedereen aan de bar elkaar lekker ziet zitten en een gezellig praatje makkelijk te maken is.
Grote gezellige bar bij club Monique

——————–*****——————–

Ook hebben wij vele gezellige, mooie moderne ruime zithoeken gecreëerd.
zithoeken

——————–*****——————–

Boven bevinden zich de vele spannende thema kamertjes en langs de balustrade gezellige zit hoekjes en “speel plaatsjes”. Vanaf de balustrade kan men een blik werpen over de zitjes, de bar en de dansvloer beneden in de club.

——————–*****——————–

Het natte en sanitaire gedeelte. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel en als één van de weinige clubs hebben wij vooral geïnvesteerd in onze super hygiënische matrashoezen. Geheel volgens de strengste richtlijnen. Bij ons dus geen stoffen hoeslakens en matrassen vol met bacteriën, maar 100% hygiëne en onze matrassen zijn dus schoner als het allerbeste hotel of als iedere andere club.

Verder maken wij onze matrassen, toiletten en sanitair en baden schoon met 70% alcohol. Dit heeft dezelfde desinfecterende werking als chloor en dood dus alle bacteriën. Dat klinkt allemaal gewoon, maar geloof ons dat wij hierin uitblinken en dat er maar weinig gelegenheden en clubs zijn die voor deze dure oplossing kiezen. Men heeft liever de voordelige stoffen hoeslaken waarbij de matrassen net als in hotels vol zitten met bacteriën.

Het natte gedeelte bij parenclub Monique

——————–*****——————–

Kijk ook eens op onze speciale sauna en wellness pagina met foto’s van onze sauna’s en Turks bad.

Wij hebben twee superluxe massagetafels waarbij uiteraard ook massage olie aanwezig is, want bij ons hoef je zelf echt niets mee te nemen. Deze tafels zijn extra groot en stevig zodat een massage ook kan ontaarden in een heerlijke sex partij. Onze massagetafels zijn voorzien van romantische kaarsverlichting.

Laat je lekker masseren bij club Monique

——————–*****——————–

Onze superdruk bezochte thema-avonden al vele jaren een groot succes. Hierbij bouwen we de gehele locatie om en hebben we altijd specials en optredens.Caribbean Party, een caribisch feest

——————–*****——————–
Het twee onder één kap kabouterhuisje. Aan de buitenkant kunnen jullie zonder te storen stiekem naar binnen kijken. Aan de binnenkant zijn het twee van elkaar gescheiden kamertjes met daartussen een wand met gluurgaten. Je kan de buren dus wel zien en horen genieten, maar er verder niet bijkomen. Als dat geen spannend idee is? Beleef het stoutste sprookje van jullie dromen.

Kabouterhuisje bij Parenclub Monique

——————–*****——————–

Het spannendste kabouterhuisje staat niet in de Efteling maar bij Parenclub Monique.

swingers kabouter huis bij Monique

——————–*****——————–

Afijn, we zullen de afkomst van ons schitterende landhuis heus niet verloochenen. Eens was het namelijk een boerderij met koeien en schapen en wij vinden dat de geschiedenis in ere gehouden moet worden. Vandaar onze rustieke koeienkamer.

swingers kamer bij Monique

——————–*****——————–

Als tegenhanger van onze koeienkamer hebben we onze jungle kamer. Maakt deze kamer misschien wel het wildste beest in jullie los? Me Tarzan, you Jane? Beleef het gerust allemaal in onze jungle kamer.

swingers ruimte jungle kamer bij club Monique

——————–*****——————–

Was het stapelbed destijds uitgevonden voor kleinbehuisde? Dat gaat bij ons zeker niet op, want wij hebben een reuze stapelbed voor jullie klaar staan. En boven het bed een schitterende spiegel om alles lekker te kunnen aanschouwen. Op deze kamer wil je toch alleen maar op je rug blijven liggen! 

stapelbedkamer van Parenclub Monique

——————–*****——————–

Een spannende donkere gang brengt jullie naar onze megagrote groepskamer. Deze kamer is vanaf verschillende ruimtes te bekijken. In deze kamer hebben we een aparte airco voor de zomermaanden. Het is een kamer die veel ruimte geeft om lekker te genieten.

swingers groepskamer

——————–*****——————–

We hebben jullie slechts foto’s van enkele kamers laten zien, maar hebben er nog meer om lekker zelf te komen ontdekken. Maar buiten de kamers om hebben we nog vele plekjes met attributen om lekker van te genieten. Denk maar eens aan ons massage hoekje, onze lederen sling, liefdesschommel, gynaecologenstoel, kantelbaar andreaskruis, spinnenweb en vele heerlijke lig-tafels.

gynaecologenstoel bij Parenclub

——————–*****——————–

Bovendien hebben we vele mogelijkheden voor een BDSM spel. Na het verschijnen van de bestseller 50 tinten is daar namelijk een groeiende belangstelling voor waar wij dan ook graag op in spelen. Voor BDSM-contacten adviseren wij onze BDSM speel party, zie onze agenda. Maar ook op onze zeer druk bezochte Discovery Party wordt hier behoorlijk gebruik van gemaakt. Na het lezen van 50 tinten grijs ook nieuwsgierig geworden? Wij bieden voor de liefhebbers tevens veel BDSM mogelijkheden in onze locatie en beschikken over unieke speciaal voor ons vervaardigde toestellen.

50 tinten in parenclub
——————–*****——————– 
Na het lezen van 50 tinten grijs ook nieuwsgierig geworden? Wij bieden voor de liefhebbers tevens veel BDSM mogelijkheden in onze locatie en beschikken over unieke speciaal voor ons vervaardigde toestellen.

We willen nogmaals benadrukken dat de matrassen en kussens op onze kamers volledig voldoen aan:

  • De richtlijnen van de GGD, wat heel normaal klinkt, maar bijna nergens anders zo te vinden is.
  • Tevens is de gehele ruimte geïmpregneerd en goedgekeurd door brandweer en gemeente.
  • En de gehele locatie beschikt over hete lucht en vloerverwarming en een zeer goed luchtverversingssysteem.

Zoals jullie zien kan niets een leuke avond meer in de weg staan, dus kom gerust eens lekker langs.

KIJK DIRECT IN DE AGENDA