Ervaringen van onze gasten

BERICHTEN / VERSLAGEN LATEN WE GEMIDDELD TWEE JAAR STAAN

 

Van een vriendin moest ik telkens weer de verhalen aanhoren hoe fijn ze het bij jullie heeft. Zou een parenclub dan ook iets voor mij zijn? Met die vraag loop ik sinds de verhalen van mijn vriendin bijna dagelijks rond. Is het niet gek om als vrouw alleen en moeder van twee jonge kindertjes naar een Parenclub te gaan? Mijn vriendin vindt deze gedachte best wel raar. Jij mag toch zeker ook een leven hebben en jij mag toch zeker ook plezier hebben. Die opmerkingen gonzen door mijn hoofd dus dat was de reden om afgelopen zaterdag jullie te bezoeken.. Als je naar een parenclub gaat, ga dan naar Monique vertelde zij mij.

Ik had haar overigens vooraf niet verteld dat ik zou aan en eenmaal bij jullie voor de deur was ik ook best wel zenuwachtig. Gelukkig werd ik na even bij de kassa in de rij gestaan te hebben heel lief te woord gestaan door Monique en zij riep er een mooie blonde dame bij(naam vergeten) die mij zou rondleiden. Dezen dame wist me in korte tijd toch redelijk op het gemak te stellen. Alleen de lieve woorden van de mensen achter de bar en van de dame die mij had opgevangen waren super fijn.

Ik was er even lekker tussen uit zonder de dagelijks beslommeringen. gewoon een avondje voor mij zelf. Ook seksueel ben ik goed terecht gekomen, want al had ik mij vooraf voorgenomen de eerste keer alleen de kat uit de boom te kijken was de sfeer zo goed dat ik tot twee keer toe met een man naar een kamertje ben geweest. Twee verschillende mannen op één avond.  Seksueel kon ik me helemaal laten gaan en dat had ik te danken aan het respect die deze mannen mij gaven.  Echt iedereen was lief en zorgzaam.

Eenmaal thuis heb ik midden in de nacht gelijk mijn vriendin ge-appt en zij wilde me bijna niet geloven. De volgende keer wileln we ook lekekr samen komen maar gaan dan seksueel wel ieder ons eigen kant op want wil mijn vriendn niet echt bezig zien met een andere man. Misschien ben ik toch wat preutser dan zij, want als het aan haar ligt gaan we samen met een man een kamer in voor een m/v/v trio. Maar daar ben ik op dit moment denk ik nog niet aan toe. Soms denk ik wel eens aan seks met een andere vrouw, maar dan niet met één van mijn beste vriendinnen.

Ik kom snel weer langs. Groetjes,

T.S

ps. ik hoop eigenlijk dat vrouwen die dit lezen hetzelfde zullen doen, want ik heb tijdens deze avond nog twee andere vrouwen(alleenstaande moedertjes) gesproken die dit ook regelmatig doen

Hoi Monique,

De vrijdag en zaterdag avonden komen ons vaak niet zo uit dus toen wij zagen dat jullie ook eens in de maand op zondag open zouden gaan was dat voor ons erg fijn.  Inmiddels zijn wij al twee keer op de zondag geweest en het was erg gezellig. Ook de act op het podium was leuk en leerzaam. Ook goed dat je gelijk al ’s middags iets te eten kan nemen. Wij hebben tot op heden twee hele fijne zondagen mogen hebben bij jullie en proberen er de aankomende keer weer te zijn. De afgelopen keer  waren wij tot ’s avonds 22.00 uur nog lekker actief bezig en voelde ons best een beetje bezwaard omdat we weten dat jullie zondags tot 22.00 uur open zijn. Toch lieten jullie ons nog even lekker douchen en rustig omkleden, waarvoor onze dank.

Beste Hans en monique,

Kennen jullie de reclame van “doe maar gewoon” van Klaverblad verzekeringen?

Wij trekken een parallel met jullie club.  Geen schreeuwerige website met vervelende popups, schreeuwerige teksten en nep foto’s en ingewikkelde menu’s waar je moet zoeken om de informatie te hebben die je graag wil zien. Geen termen zoals de grootste, de beste, de mooiste, maar jullie website straalt rust en duidelijkheid uit.  Ook valt het ons op dat jullie website altijd up to date is waar we bij anderen vaak oude informatie zien hebben jullie het op dezelfde dag nog in orde. Dat was ook tijdens de vervelende corona periode het geval. Binnen een half uur na iedere persconferentie hadden jullie je plan klaar en de website aangepast. Dit was in die periode bij anderen een kwestie van weken. Ook vonden wij het fijn dat jullie na een persconferentie destijds gelijk een nieuwsbrief stuurde met duidelijke relevante informatie. Hier willen we echt onze complimenten voor uitspreken.

Zelf zijn wij ervaren ondernemers en hebben een aantal goedlopende horeca zaken, maar met al onze ervaring kunnen we nog steeds dingen leren en is jullie bedrijfsvoering geregeld een groot voorbeeld voor ons en ook daarvoor jullie dank.

Jullie stralen rust, zelfvertrouwen en zorgzaamheid uit en dat pikken de gasten op. Geen opschepperij, geen woorden, maar vooral daden.

Dit gehele totaalplaatje maakt ons trouwe vaste gasten die nergens anders deze geweldige sfeer en kundigheid hebben kunnen vinden en waarvoor wij graag wat extra kilometers rijden.

Wij schrijven dit naar aanleiding van het stukje dat we van Harold en Petra lazen op jullie website. Wij kennen dat stel niet, maar hetgeen zij schrijven voelen wij ook en vandaar geven wij graag onze aanvulling op hetgeen zij ook al schrijven.

We hopen nog vele jaren van jullie club te mogen genieten.

Groetjes

B en L

De winter party. 

Bij aankomst hadden we al door dat het lekker druk gaat worden. De mannen van parkeerbeheer stonden ons al op te wachten om de auto netjes te parkeren.  Ik denk dat het bijna 20.30 uur was toen wij binnen kwamen en het was al gezellig druk. Eerst maar even naar het kluisje, de kleding uit, en dan bij de bar genieten van een heerlijk kop koffie met gebak. 

Deze avond was voor ons wel nieuw, normaal gaan wij naar de combi avonden. Maar meteen al een positief gevoel. Een heerlijke sfeer met mensen uit alle richtingen, en een goede verhouding qua stellen en mannen. Uiteraard even rond lopen en overal werd er meer dan alleen geknuffeld.  Dan even van de buitenlucht genieten en treffen we een leuk en gezellig stel die ook af en toe van de buitenlucht genieten. 

De avond verliep verder heel gezellig met als hoogtepunt “ de sling “.  De mannen die er omheen stonden gedroegen zich perfect. Dus even een compliment naar deze mannen toe. Voordat we er erg in hadden was het al weer einde van de avond cq nacht.  Dus was het helaas weer tijd om in de auto te stappen en naar Friesland terug te rijden. 

We wensen iedereen een goed uiteinde en een gezond en gelukkig 2024. 

Monique, Hans, parkeerbeheer, kerstman, de barman en bardames, de cateringdames, de mensen van de rondleidingen en alle andere medewerkers ……… bedankt voor gezellige avond. 

R & n

Lieve Monique en Hans , 

Wij komenal weer zo’n 17 jaar bij jullie met actievere jaren en ook minder actieve perioden maar toch minimaal wel zo n 5 a 6 x per jaar wij mogen ons dus wel vaste gasten van het eerste uur noemen. Inmiddels zijn wij wel een ervaren stel en hebben eigenlijk alle clubs van Nederland inmiddels ook wel gezien . En de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we steeds weer meer neigen naar ons ‘oude vertrouwde ‘ stekkie af te reizen. Na een periode dat we wat minder zijn geweest omdat wij vonden dat op den duur het aantal nieuwe minder of zelfs niet actieve stelletjes de overhand begon te krijgen met name op de parenavonden zo eerlijk moeten we ook durven zijn ook meteen meewegend dat jullie ook altijd zo eerlijk zijn om te vermelden dat voor de echte doeners wellicht de combi avonden meer geschikt zijn . Tot wij afgelopen September plots een vrije zaterdagavond hadden in onze drukke werk agenda en besloten dat we er even uit wilden .

We besloten brutaal even het nummer te bellen en zonder enkele twijfel werden we enthousiast door monique op de lijst gezet. Aangekomen werden wij vriendelijk als altijd door Monique ontvangen en wat onze verbazing schetste de tent zat vol , vrolijk gepraat van mensen met elkaar met  een fijn achtergrond muziekje . Hans die meteen even kwam kletsen en ineens wisten we weer waarom we deze club altijd zo fijn hebben gevonden . Geen kei harde muziek waar je geen fantsoelijk gesprek kunt voeren geen eigenaren die enkel kijken of de kassa wel gevuld wordt en geen woord voor je over hebben sterker nog die eigenlijk helemaal niets hebben met swingen in welke vorm dan ook en ons eigenlijk allemaal maar rare mensen vinden althans zo komt dat over . Wij hadden weer eens een ouderwets avondje monique en ofschoon wij in eerste instantie niet de meest grote voorstanders waren van het nieuwe a la carte eten was dat nu een zeer positieve ervaring geen gedring bij een buffet of bakplaat ook echt complimenten aan de meiden die dit zeer vriendelijk en perfect verzorgden . Sowieso verdiend jullie personeel een dikke pluim altijd zeer vriendelijk en in voor een praatje en vragen zelfs of alles naar wens is , dat maak je echt nergens meer mee . Het was een super fijne en geile avond dat is het mooie van jullie club je komt altijd thuis met een verhaal door de ontspannen sfeer die jullie weten te creeeren heb je altijd wel iemand gesproken in tegenstelling tot andere clubs waar door de kei harde muziek totaal geen spontane gesprekken ontstaan . En hoe jullie het voor elkaar blijven krijgen weten we niet maar geen afwezige mensen met grote puppillen bij jullie of misschien weten we dat ook wel jullie kijken niet weg bij drugsgebruik en nu zijn wij een stel 40-ers die echt wel leven  in de tegenwoordige tijd maar wij vinden drugs echt niet passen en dat verdient een groot compliment !. Wij zijn er vanavond weer bij en gaan 2024 weer ons vaste avondje club maken in ons ouwe vertrouwde stekkie en dat voelt goed .

keep up the good work 

liefs Petra en Harold 

Beste Hans en Monique

Afgelopen zaterdag stond ik samen met mijn vriend werkelijk met trillende handen en benen voor de deur en dit zal ons eerste parenclub bezoek worden. Nadat we vriendelijk door jou werden ontvangen kregen wij een rondleiding. Eigenlijk viel toen ik eenmaal binnen was er al gelijk een stuk van de spanning af. Het was allemaal zeer gemoedelijk en iedereen was aardig. Het personeel achter de bar, de rondleiding echt allemaal perfect!  Ook zagen wij dat wij niet de enige waren die voor een eerste keer een parenclub bezochte, maar er meer stelletjes voor de eerste keer kwamen.

Al met al hebben wij een fantastische avond gehad en helemaal onze draai gevonden. Dit is echt uitgaan 2.0. Iedereen respect voor elkaar en het was ook nog eens erg gezellig en ongedwongen.

Nu waren wij op een stelletjes avond, maar vernamen van diverse stelletjes dat ook de gemengde avonden met single mannen en vrouwen best wel relaxed zijn en gezien ik de droom heb om seks met twee mannen tegelijk te hebben zien jullie ons de volgende maand op de Discovery Party en reserveren wij daar graag bij deze een plekje voor.

Wij willen jullie heel erg bedanken en als tip kan ik iedereen meegeven zich vooraf niet te druk te maken want dat is echt nergens voor nodig.

Groetjes en tot snel.

T en natuurlijk ook van K 

Hoi Monique

Inmiddels zijn wij vaste gasten als we ons zo mogen noemen. Voor de corona besloten wij naar een parenclub te gaan en moesten door de corona lange tijd wachten om dit te verwezenlijken. Dus toen alles weer open mocht kwamen wij bij jullie terecht en inmiddels hebben wij alle avonden al doorlopen. Slechts één keer een uitstapje gemaakt naar een andere club, maar dat is ons niet bevallen. Al jullie avonden vinden we leuk en eigenlijk hebben wij geen favoriete avond. Het is wat je er zelf van maakt en de ene avond hebben we een superleuk contact en de andere avond blijven we gewoon met zijn tweetjes. Toch willen we 1 hoogtepunt benoemen en dat is de avond dat wij door hebben gebracht met een alleenstaande vrouw. Daarna hebben we nog twee keer met haar afgesproken(1x in de club en 1x bij ons thuis). Inmiddels heeft zij een vriend waarmee wij niet echt een klik hebben dus is dit avontuur voor ons voorbij. Op zich vinden wij seks gewoon leuk en dat kan ook zijn met een leuk stel of een single man. Ik mag van mijn man ook wel eens alleen naar boven met een single man en dan blijft hij lekker beneden wat drinken en kletsen. Wel hebben we de afspraak dat hij niet alleen naar boven gaat met een single vrouw. Best wel krom, maar mijn man heeft daar gelukkig geen enkel probleem mee en vindt het ook leuk om samen met een ander stelletje bezig te gaan. Mochten jullie ooit hulp kunnen gebruiken dan mogen jullie altijd contact met ons opnemen want wij zien wel eens vaker dat vaste gasten bijspringen als jullie en het personeel het erg druk hebben. Dat geeft de gemoedelijkheid aan en deze gemoedelijkheid is wat bijna in ieder gesprek met andere gasten terug komt. Ga zo door!

Joke en Evert (we zien dat jullie vaak niet de volledige namen neerzetten, maar wij hebben daar geen probleem mee)

Dit wordt ons derde bezoek en wij zijn nog steeds enthousiast van alle
indrukken die we ontvangen. Ons eerste bezoek was paren avond in januari. Hier
waren wij beide een spons van fibes opvangen en indrukken opdoen. Op deze avond
leuke mensen ontmoet. Waarbij een homoseksuele man ( was aan het werk bij
jullie ) die mijn vrouw met zijn verhalen en gerust gevoel heeft kunnen
overbrengen. Ik zou deze man ook willen bedanken voor zijn ervaringen.

2e keer zijn we bij een Discovery avond in maart geweest. Hier hebben we een
Rotterdams stel ontmoet die wel actief was op swingen in prive kringen, maar
voor het eerst naar een paren club zijn gekomen. Met hun hebben we beide een
goede klik gehad. Echter beide niet volledig op een hoogte punt kunnen komen.
Maar wel onze grenzen kunnen verleggen. Ik zou dit koppel ook willen bedanken.
Weer veel van kunnen leren. Hierbij het respect ervaren in de club van
toenadering en afwijzing. Kan niet anders zeggen dat hier super mee omgegaan
wordt. Wij hebben er voor gekozen om voor nu weer terug te stappen naar de
paren avond. Hier om ons meer te kunnen openen in deze omgeving.

Wij wil Monique en haar mensen ook bedanken voor een veilig en goed gevoel,
eten, en relaxte omgeving.

Tot zaterdag 25mrt

Gr B&M

 

Beste Monique,

Afgelopen vrijdag 4 november zijn wij voor de allereerste keer naar een Parenclub geweest. Na een lange zoektocht hebben we bewust voor jullie club gekozen. Op jullie site staat een heel duidelijk verhaal voor mensen die voor het eerst naar een Parenclub gaan en dat sprak ons ontzettend aan!

Wij komen niet uit de directe omgeving, dus wilde we er graag een overnachting bij boeken. Aangezien jullie met Hotel de Vooroever een taxi service hebben, kozen we voor dat hotel. Het hotel zelf is op zich prima als je geen hele hoge eisen hebt.

Eenmaal aangekomen in de club kregen we een rondleiding van Dieneke. Wat een onwijs leuke vrouw is dat!! Ze gaf ons hele handige tips voor onze eerste keer en ook drukte ze ons op het hart om de eerste keer ons echt bij de onderling gemaakte afspraken te houden. We hebben Dieneke door de avond heen verschillende keren gesproken en elke keer polste ze of het nog goed bij ons ging. Zelfs toen ze dacht dat we misschien op het punt stonden om over onze grenzen heen te gaan heeft ze ons daarin ondersteund en geadviseerd. Door haar hebben we hele goede afspraken met een ander stel kunnen maken over onze grenzen en hebben we een prachtig avontuur met hun kunnen beleven! Ook willen we graag het andere stel bedanken voor de ervaring. Het was overduidelijk dat dit stel veel meer ervaring hiermee heeft en hun grenzen veel verder liggen. Maar ondanks dat gingen ze met heel veel respect met ons om en deden ze totaal niet moeilijk over het feit dat wij niet zo ver wilden gaan als hun.

Dieneke heeft onze avond nog mooier gemaakt dan hij al was en zei verdient echt een heel groot compliment hoe ze met ons om ging!!!!

Wij kijken terug op een fantastische avond en zullen echt nog vaker terug gaan komen bij jullie!!!

Heel veel liefs M & S

Beste Hans en Monique

Wij Brian en Patricia waren 22-10-2022 voor het eerst bij jullie mooie club. Het was sowieso voor het eerst dat we bij een parenclub waren en hadden ook totaal geen verwachtingen, we hadden alle ervaringen gelezen van jullie gasten en 1 voor 1 positief. We hadden ook wel andere sites bezocht maar toch stond het ons niet aan. Gelukkig ook want wat een superleuke spannende en opwindende avond was het. Bij aankomt al netjes door een man geholpen met de rondleiding die alles even uitlegde aan ons en toen is onze avond begonnen met een sigaretje. Wel wat koud maar we zaten met mensen die aan Bdsm dit is voor ons zeer interessant en waren hier ook druk over in gesprek. Toen we na binnen gingen kwam het stel waarmee we aan de praat raakten (helaas ben ik hun namen kwijt) bij ons dat hun gingen spelen en dat we wel mochten kijken hoe dat ging. Eerst even wat gegeten samen en gedronken en Zo gezegt zo gedaan en hebben hier echt van genoten en het klikte gewoon enorm leuk. Er werd ons gevraagd of wij dit ook wilden proberen. Mijn vrouw was nog wat zenuwachtig dus even over nagedacht met een sigaretje. We hebben echt wel een paar uur met elkaar opgetrokken zonder dat er verder wat is gebeurd. Toen gingen we met z’n 4 na boven toe en is mijn vrouw op een matras gegaan die bovenop de kooi lag. In het midden een band en hier is zij overheen gaan liggen zodat ik haar met de zweep kon laten ervaren hoe het is. Ook dit was voor mij mega spannend. Het stel waarmee we samen waren hadden heerlijke sex met elkaar en me vrouw wilde dat ook met mij. We hebben het een poging gedaan maar door alle spanning want ben het niet gewend dat mensen meekijken al vond het mega opwindend zijn we toch maar het kabouterhuisje ingegaan om hier het af te maken. Het stel liep nog langs ons heen en riep nog veel plezier maar daarna zijn ze denk ik weg gegaan helaas. Ik hoop ze de volgende keer weer te zien.

Het was gewoon super dank je wel dat jullie zo mooie relaxte club hebben en jullie gasten zoveel respect hebben. Toppers en tot de volgende keer.

Groetjes Brian en Patricia

Als alleenstaande vrouw is het vaak lastig als je zoekt naar wat genegenheid en erotiek en ik liep er al heel lang over na te denken om eens een club te bezoeken. Het hele internet ben ik afgegaan en heb ook weleens mensen op een chatbox gesproken. Iedere keer kwam ik weer op jullie club uit, dus als ik ooit de stap zou wagen dan zou dat club Monique zijn. 

Afgelopen vrijdag was het dan zover. Na eerst een mailtje met enkele vraagjes te hebben verzonden kreeg ik zo’n fijn antwoord terug dat ik het zeker wist en direct een reservering deed. Nu achteraf nadat ik vrijdag geweest ben begrijp ik niet waar ik mij zo druk om had gemaakt. Ik heb echt een geweldige avond gehad en ben zeer netjes ontvangen. In eerste instantie raakte ik na mijn rondleiding met twee dames in gesprek die al vaker waren geweest en zij vertelde mij dat zij als single ook altijd erg netjes behandeld werden en zich super veilig voelde. In een kroeg is dat zeker niet altijd het geval vertelde ze mij en dat is misschien ook de reden dat ik nooit alleen naar een kroeg zal gaan.

Na een tijdje gezellig te hebben gesproken kwam er ook een vriendelijke man bij zitten en met deze man heb ik samen een heerlijke avond mogen beleven. Eigenlijk precies hetgeen waar ik naar zocht en verlangde. De aandacht, de strelingen en de seks……. het was geweldig. Maar dan wel met het besef dat ik weer alleen naar huis zal gaan en daarbij heb ik de raad van de twee andere  single dames ter harte genomen om geen gegevens uit te wisselen. Naar een relatie ben ik namelijk even niet op zoek!

Ik heb inmiddels voor de discovery party weer een plaatsje gereserveerd en zie er iedere dag naar uit.

Liefs en tot dan,

Linda

Beste Hans en Monique,

Aangekomen bij de club, met overigens goede parkeergelegenheid, werden wij bij de deur ontvangen door een T-lady, leuk en bijzonder!
Na een vriendelijk ontvangst door Monique zelf en betaling kregen wij een rondleiding van Jolanda. Haar vriendelijke, humorvolle
ontvangst maakte dat wij ons gelijk op ons gemak voelden. Het was voor ons de eerste keer een parenclub te bezoeken en hadden via
meerdere wegen vernomen dat club Monique hier erg geschikt voor is.
En niets is teveel gezegd… wat een gezellige gelegenheid! Bezoekers in alle leeftijden en variaties, iedereen even vriendelijk en open voor een praatje. Beneden de lockersruimte, sauna’s en douche gelegenheid, de gezellige bar met super lieve bediening, muziek niet te luid en boven de ruimtes om te ontspannen (of inspannen) voor een heerlijke erotische ervaring. Voor elk wat wils, alles in uiterst respect voor elkaar.

De lady van dit stel voelde zich gelijk vrij, op en top sensueel en kon zich heerlijk laten gaan. Tussendoor even wat eten van de lekkere hapjes van de kaart, die je onbeperkt de gehele avond kon bestellen bij de prachtige dames van de bediening. Een lekkere, door Hans gemaakte, meloen cocktail, de rosé en natuurlijk de bacootjes, allen van goede kwaliteit. Al met al was dit een hele goede eerste ervaring met een parenclub.
Er was gedurende de avond een klein incidentje met een hyperactieve heer** die wat te opdringerig naar de lady werd maar Monique al zeer snel in de gaten had dat dit paar hier niet thuis hoorde. Ze greep direct in en maakte voor ons dat de avond ongestoord verder kon gaan.
Echt chapeau Monique!!

** de heer was van een stel dat gebruikt had en dit stel moest dus gelijk de club verlaten. Wij kijken namelijk niet weg bij drug gebruik.

Voor het eerst na lange tijd konden we weer eens uit en omdat we voor de covid periode al eens naar jullie toe wilden komen besloten we de eerste beste gelegenheid dit maar gelijk eens te doen. 

Toen we jullie erf opreden werden we netjes door een parkeerwachter ontvangen en wat ons vooral opviel was de lange rij bij de entree. Dit hadden we nog niet eerder bij clubs gezien. We hebben dus eindelijk hier eens te maken met een drukke club. Gelukkig ging het naar binnen gaan best wel snel en we bleven ons verbazen over de rij achter ons die steeds langer werd. Monique zat zelf achter de receptie en ontving ons erg vriendelijk. Omdat wij al meer in clubs waren geweest kregen wij van Dineke een korte rondleiding zodat wij in ieder geval weten waar alles te vinden is. Dineke vertelde ons dat ze ook achter de bar stond en we hebben haar later nog even een compliment gegeven over het enthousiasme waarmee zij haar werk doet. Wij denken dat Monique wel heel erg blij met haar mag zijn . Hierbij willen we overigens niets te kort doen aan de andere medewerkers, want ook de bediening aan tafel was super. Twee spontane jonge dames namen vrolijk de bestelling op en het eten was heerlijk. Het was voor ons even wennen dat één van de twee dames een band om haar nek had met de tekst “club sub”. Zij legde ons uit wat een sub was en zij enorm genoot van het helpen en dienen van Hans en Monique. Even later liep zij nog een tijdje naakt door de club waarbij iedereen die dat wilde een cijfer op haar naakte lichaam mocht zetten met een zwarte stift. Later begrepen wij dat zij gemiddeld boven een 8 moest scoren en anders een lastige opdracht als straf zou krijgen. 

Allemaal heel apart en speciaal. Je voelde zo echt een avondje uit te zijn en we realiseerde ons in een bijzonder leuke club terecht gekomen te zijn. 

We willen ons verhaal niet te lang maken, maar het was een geweldige avond in deze overigens schitterende club waar alles tot in de puntjes voor elkaar was.

We hebben ons prima vermaakt en nog niet eerder zo’n top avond beleeft.  

We komen snel terug!

Hoi Monique

Bij deze wil ik je bedanken voor de fijne avond in jouw club. In eerste instantie was ik bang de enige vrouw alleen te zijn, maar dat was gelukkig niet het geval. Toen ik even met jou aan de praat raakte gaf jij aan dat het momenteel lastig is om voldoende mensen te vinden en daarop reageerde ik je eens in de maand wel te willen helpen. Ik heb horeca ervaring en zou je graag helpen. Jij vroeg mij een mailtje te sturen, dus bij deze.

Heb een leuke avond gehad en ben met twee mannen naar boven geweest. Allemaal lekker ongedwongen en relaxed. Kan het zeker aanraden.

Beste mensen van club Monique

Wij zijn een jong stel van eind twintig en hebben gisteravond voor de eerste keer een bezoekje gebracht aan jullie club. Wij hebben hiervoor al twee keer eerder ene club bezocht, maar ditmaal was echt een verademing.  We voelde ons al snel thuis en zo’n “thuis” gevoel hadden wij nog niet eerder meegemaakt.  Hans en Monique waren lief en toegankelijk en wij hadden nog niet eerder meegemaakt dat de eigenaren zo toegankelijk waren en open stonden voor een leuk gesprek. Mede door jullie kregen wij het gevoel nu eindelijk eens de juiste keus gemaakt te hebben, maar ook Dini achter de bar en die twee lieve meisjes die met eten langs kwamen waren echt heel lief. De saté schotel was erg lekker en de garnalen cocktail smaakte ook erg goed. 

Complimenten volop, maar dat verdienen jullie zeker!

Wij hebben vele andere gasten gesproken en die bevestigden allen dat we dit maal in een bijzondere club terecht waren gekomen.

Aan het eind van de avond zijn we ook nog met een leuk stel naar boven geweest om deze bijzondere avond ook nog eens af te sluiten met een heerlijke potje sex. 

Volgende keer komen we graag eens op de bi zaterdag, want wij zijn hier beide best wel nieuwsgierig naar. Ook van een single man of vrouw erbij zijn wij beslist niet vies en wij vernamen van een ander stel dat de bi zaterdag daar zeer geschikt voor is. 

Wij hebben er nog de hele zondag over nagepraat en verheugen ons op de volgende keer.

Hans en Monique en iedereen die wij gesproken hebben……..BEDANKT!

Hoi Hans en Monique

Wat een geweldige ploeg werkt er momenteel bij jullie. Diny, Hanna en Miemie zijn drie super leuke meiden. Wij weten zelf dat het momenteel moeilijk is om aan personeel te komen, maar jullie hebben echt een top team zeg! Deze meiden dragen de dna van de club uit. Vriendelijk, hard werkend met een vleugje humor. Ook het eten is echt perfect geregeld. Wat een goed idee zo’n eetkaartje. Allemaal erg lekker overigens! Alleen jammer dat jullie de laatste tijd zo snel vol zitten, we moeten tegenwoordig al snel reserveren om er in te kunnen. Dit is voor ons een klein nadeel omdat we niet meer spontaan kunnen besluiten een avondje naar Monique te gaan. Uiteraard voor jullie alleen maar fijn en het bewijs dat mensen heel graag jullie club bezoeken,  Voor nu willen we gelijk even reserveren voor 6 en 14 augustus. Als we een bevestiging hebben ontvangen dan kunnen we ook het hotel reserveren voordat die vol zitten

We horen het dus graag van jullie of er nog plaats is.

Groetjes van stelletje Brabant zoals jullie ons noemen 🙂

mijn naam is anita. ik ben een single dame van 39 jaar. (als jullie dit plaatsen mag naam staan blijven). drie keer bij jullie geweest en wil iedere week wel. ik heb kids dus kan niet altijd maar 1 tot2 x in de maand moet gaan. de laatste keer liepen er twee donkere mannen die er op zich bij jullie nooit veel lopen. als vrouw heb ik het wel is met een donkere man gedaan en vond dat heel geil. toch vind ik het vervelend dat deze twee mannen mij bleven aanspreken. ik had toch nee gezegt.  het zal wel in die cultuur zitten maar als ik nee zeg is het nee. fijn dat hans ingreep toe ik het jullie vertelde. als vrouw weet je gewoon dat jullie veilig en goed bij jullie zitten en dat heb ik in clubs wel anders meegemaakt. zo af en toe een donkere man vind ik geil. maar nee is nee. en ook donkere mannen zullen dit moeten weten. ik wil hans in ieder geval bedanken. door jou heb ik echt een geile avond gehad en geen last meer gehad van die mannen. ze mochten niet meer bij mij in de buurt komen en kregen een waarschuwing dat ze anders de club moesten verlaten. goed gedaan en van andere vrouwen en koppels hoorde ik ook dat jullie een club hebben waar opdringerige mannen niet welkom zijn.

tot snel en kus voor Hans

liefs anita

Als jong bi stel bezochten wij afgelopen zaterdag jullie bi avond. Al enige tijd zochten wij een avond waar niet alleen bi  vrouwen, maar ook bi mannen lekker actief zijn. Al zijn we zelf midden twintig en vrij jong vinden wij dat leeftijden niets zeggen om goede sex te kunnen hebben. Zelf gaan wij het liefst voor een iets ouder stel en dat hebben we zaterdag ook “gevonden”. Lieve mensen waar we goede sex mee hebben gehad. Zowel m/v, maar ook v/v en m/m, het was de juiste klik. Op deze avond ook geen rare gezichten als er twee mannen bezig zijn.  Echt iedereen zo respectvol. 

Wij komen zeker snel terug en hopen dan wederom een leuk bi stel te ontmoeten.

Goed bezig!

 Wat zijn jullie toch goed bezig. Het nieuwe concept waarbij twee spontane dames de tafeltjes bedienen. Echt helemaal top! Een enorme vooruitgang die wij elders nog niet hebben meegemaakt. Een tweede compliment gaat uit naar de informatie voorziening. Bij veruit de meeste clubs zien wij verouderde informatie en bij jullie is alles altijd up to date. Met verbazing lazen wij dat een half uur na de afgelopen persconferentie jullie website al was aangepast en nog geen uur later lag er al een nieuwsbrief in onze mailbox. We zagen twee dagen geleden nog bij een club waarvan we de naam niet zullen noemen dat ze een groot scherm hadden met het Nederlands elftal. Dit stond er twee weken nadat oranje was uitgeschakeld nog steeds op. En bij een andere club stond de aankomende kerst van 2020 op. Het is inmiddels al 2021. Ook hierin onderscheiden jullie je. Alles duidelijk en geen verouderde website / informatie voorziening.

Plaats dit gerust tussen jullie recenties. Jullie verdienen alle lof.

Priscilla en Jac

Hé Monique,

 Als alleenstaande vrouw wilde ik altijd al eens een parenclub bezoeke maar de durf was er niet. Vandaar vond ik op chat een stelletje waarmee ik samen zou gaan. Zij waren al vaak bij jullie geweest en wilde mij wel meenemen. Gewoon vrijheid blijheid en dus niet dat ik aan dit stel vast zou zitten. Zo ging het ook en ik kijk nu terug op een top avond en had dit al veel eerder moeten doen. Waarom ik dit schrijf is om alleenstaande vrouwen over de streep te helpen. Er waren toen ik er was meerdere alleenstaande vrouwen en eigenlijk kan je gerust alleen er op af gaan. Je hoeft je niet zoals ik druk te maken, want niets moet en niemand zal je lastig vallen. Ik zeg. GEWOON DOEN!

Beste mensen van club Monique,

 Wie zijn wij? Wij zijn een redelijk ervaren begin dertig stel uit het midden van het land en als stel hebben wij al heel wat clubs bezocht. Maar overal waar wij waren en spraken met andere stelletjes werd met volle tevredenheid over club Monique gesproken. “Daar moeten jullie echt eens naar toe”, “de sfeer is daar zo ongedwongen”, “het is de schoonste club die wij kennen”, waren enkele van de vele positieve geluiden die wij geregeld vernamen. Als wij dan de vraag stelde “waarom zijn jullie dan hier als jullie zo vol lof over club Monique zijn”, was het antwoord al snel……..”het liefst gaan we naar club Monique” of “volgende keer gaan we weer naar club Monique”.

Afgelopen zomer moesten we het dan zelf maar ervaren, maar omdat er maar 100 gasten in mochten vanwege de covid regels was het noodzaak om te reserveren. Helaas zat zowel de vrijdag als zaterdag avond in het 2e weekend vol, dus besloten wij de oppas door te schuiven naar het 3e  weekend van de maand.

Onze ervaring in jullie club:

De ontvangst door Monique was uitermate vriendelijk. Omdat wij al vaker in clubs waren geweest kregen wij een verkorte rondleiding door Brenda en ook dat was zeer gemoedelijk. De club was echt tip top en erg schoon, de gasten zeer divers en de muziek op een niveau dat men lekker met elkaar kon praten. Dat vonden wij zeer aangenaam omdat wij van mening zijn dat bij de meeste clubs de muziek gewoon te hard staat. 

Vanwege Covid maatregelen was er geen buffet, maar ging men langs met heerlijke saté, broodjes bal en broodjes zalm. Inmiddels zagen wij in de nieuwsbrief dat als alles straks weer open mag men over gaat op eetkaartjes waarvan men kan bestellen. We lazen dat dit ook binnen het all in concept zal vallen en dat vinden wij echt zeer bijzonder. Zelf waren wij nu niet bepaalt buffet gangers omdat de meeste buffetten vaak aangegeten zijn en graaiende mensen bij een buffet is niet ons ding. Maar de nieuwe oplossing bij club Monique staat ons zeker aan en is iets waar wij erg benieuwd naar zijn. 

Wij zullen het snel een keer ontdekken, want jullie zullen vast wel begrijpen dat wij zodra het kan snel weer een bezoek zullen gaan brengen aan club Monique.

Misschien halen we met ons positief verslag wel meer gasten naar Monique, al zullen ze dat gezien de grote belangstelling niet echt nodig hebben 😉

Wie weet tot ziens bij club Monique

Groetjes

L&S

Hallo Monique en Hans,

Via-via hoorde ik van jullie club en ging op de pc jullie site bezoeken; dit ziet er al goed uit. Het besluit was snel genomen : inschrijven voor 18 november; gelukkig kreeg ik een reservering. Vrijdags toch een beetje gespannen naar jullie boerderij gekomen; de ontvangst was al prettig, de sfeer ontspannen. De kleren gingen in het kluisje en de avond kon beginnen.    Wat is er een geweldige fijne sfeer bij jullie; iedereen

Respecteert iedereen, leuke gesprekken ontstaan ; kan zomaar afgewisseld worden als er een erotisch idee wordt gelanceerd, wat uitgeprobeerd gaat worden.  Er is zeker geen sfeer van opdringen; toen ik bezig was met het geven van een heerlijke befbeurt, wordt er zeker gekeken, maar niet aangedrongen van ga-eens-weg. Heb haar een overrompelend orgasme gegeven, waarna ze zelf aan gaf even te moeten ontspannen. We stonden allebei wat wiebelig op de benen. .  Zo gaat dat bij jullie; je kan toekijken, het initiatief nemen of gevraagd worden; alles kan niks moet.

Helaas vloog de tijd en werd het ook tijd voor mij te vertrekken, helaas.  Hoop dat jullie snel weer een seksavond gaan houden, mijn sekshonger is groot. . .     Hopelijk wordt 2021 een jaar vol seks!

Henk

Lieve Moon,

Wat mij opvalt is dat de meeste verslagen komen van stelletjes en single vrouwen. Maar ook als single man vermaak ik mij heel goed in jouw club. Ben ook wel eens naar andere clubs geweest en daar veel opdringerige single mannen die staan te trekken en te duwen. Wat bij jou zo fijn is dat ik dit bij jou nog niet heb meegemaakt. Als man vraag je netjes of een single vrouw of stel iets met je wil en nee = daarbij ook gewoon nee. Ik sprak de afgelopen keer een stelletje die ook om deze reden naar jou toekomen. Ik mocht overigens heerlijk met hun naar de jungle room waar ik deze dame mocht verwennen terwijl haar man toekeek. Het was de eerste keer dat zij iets met een single man deden en dat stond al heel lang op haar bucket list. Ook ik vond het heel fijn en geil om te weten dat de man op een afstandje zat te kijken naar hoe zij tekeer ging terwijl ik haar neukte. Nogmaals vind ik het heel bijzonder hoe respectvol alles bij jou gaat en dat hoor ik ook van andere gasten, dus daar sta ik niet alleen in.

Natuurlijk begrijp ik het dat je ook alleen avonden hebt voor paren, maar op de overige avonden kom ik graag als single langs.

Beste Hans en Monique,

Ook nu vanwege de corona de bar dicht is hebben jullie een slimme oplossing met die koelingen waar men zelf drinken uit mag nemen. Wat ons momenteel vooral opvalt is dat men nu meer boven is en er al eerder op de avond actie is. Omdat wij zelf een actief stel zijn vinden we dit alleen maar fijn. Wij begrijpen niet dat bijna alle clubs dicht zijn. Jullie laten zien dat het zo ook kan en we toch in deze tijd plezier kunnen hebben.

Graag weer een plaatsje voor zaterdag.

Groetjes W en K

Hoi Monique,

Ik was gisteravond voor het eerst net als meerdere.

Wou je toch even bedanken! Wat heb je een mooie club met een leuke sfeer.  Zelf een hele spannende en gezellige avond mogen beleven. Zeker de masseur vond ik een heel mooi begin om te ontspannen en wat losser te worden.

Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.

Groetjes Francien

Jullie verrassen ons iedere keer weer opnieuw!

Wij kennen jullie nu zo’n vijf jaar en iedere keer blijven jullie ons verrassen. Natuurlijk hebben we ook enkele uitstapjes gedaan naar andere clubs, maar inmiddels is bij ons het besef doorgedrongen alleen nog maar jullie mooie club te bezoeken.

Aangenaam verrast waren wij dat jullie na die lastige maatregelen en sluiting i.v.m. corona in de maand juni open gingen als café. Jullie lieten ons weten dat dit eigenlijk financieel geen enkele zin had, maar graag jullie gasten wilden zien. Dit siert jullie enorm. 

Maar ook toen jullie vanaf 1 juli weer als club open mochten hadden jullie een compleet plan al klaar liggen om per direct het eerste weekend open te kunnen gaan. De huidige extra maatregelen die jullie treffen zijn echt heel goed uitgedacht en inmiddels hebben wij gezien dat het goed werkt. Het buffet is tijdelijk compleet weggehaald, maar daarvoor in de plaats gaan jullie de hele avond langs met broodjes, sushi, saté en snacks. Misschien een tip om ook broodjes achter de bar te kunnen bestellen omdat men soms net boven is of in de sauna zit als jullie rondgaan. Maar verder alle prima geregeld en wij missen het buffet zeker niet. Ook de temperatuurmeting bij binnenkomst, de opgang naar boven en  aparte trap naar beneden, desinfectant voor matrassen op iedere kamer…….echt jullie hebben overal aan gedacht.

Zaterdag zijn we zeker van de partij zijn en we hebben onze complimenten ook vele malen aan jullie over gebracht. Toch voelde wij ons genoodzaakt om dit ook maar eens te schrijven zodat iedereen het lezen kan.

Tot zaterdag,

J en F

Hoi J en F, De tip van de broodjes achter de bar hebben wij ter harte genomen. Dank jullie en tot zaterdag.

Beste Monique,

Wij zijn gisteren bij jou prachtige club geweest voor een eerste kennismaking (allereerste clubbezoek voor ons). Door jullie prettige en duidelijke website en fijne recensie’s hebben wij dus voor club Monique gekozen. 

Bij binnenkomst waren de zenuwen al gauw verdwenen. Hartelijk ontvangst en een prettige rondleiding .

Mooie en nette locatie met sfeer! We voelden ons meteen op het gemak. Gezellige dames achter de bar! (Die zelfs je sleutelnummer onthouden! Haha!)

Door de nodige aangepaste regels (corona) was er buffet maar heerlijke snacks en ruim voldoende. (De sushi waar je mee langskwam was heerlijk Monique, mij vrouw riep je nog even terug voor nog een hapje 

Mooie mensen gezien, veel gekeken… ook naar het bdsm shouwspel (mooi om te zien dat de mensen er in opgaan en zich vrij voelen). Uiteindelijk een leuk koppel gesproken aan de bar, een klik…. zij gingen naar boven met z’n 2…. wij uiteindelijk ook…. en elkaar weer getroffen in de “parenkamer” ondeugende en fijne ervaringen opgedaan. 

Echt fijne mensen. We hebben best even gesproken aan de bar, maar “namen” zijn nooit genoemd, dus misschien dat jullie dit nog eens lezen…. we vonden het een heerlijke ervaring met jullie en hopen dat jullie dat andersom ook zo ervaren hebben. We hebben jullie daarna niet echt meer gesproken helaas…

Al met al een topavond! Boven verwachting voor een eerste clubbezoek!

Groetjes en liefs van ons 

Hierbij een leuk bericht voor je gastenboek /ervaringen pagina. Afgelopen vrijdag bij de heropening voor het eerst naar de parenclub geweest. Als vrouw alleen een hele drempel die je over moet, maar wat een fijne sfeer hing er de hele avond. Ontzettend fijne rondleiding gehad wat er voor zorgde dat ik me heerlijk op mijn gemak voelde. Na een paar drankjes aan de bar, waar je gemakkelijk in gesprek komt met andere mensen ben ik naar boven gegaan en daar rustig alle ruimtes bekeken. De sfeer was heel gemoedelijk en rustig. Er was op het eerste gezicht nog niemand die ik echt leuk vond, en er waren voornamelijk stelletjes die gezellig  bij elkaar zaten.  Daarna naar boven gegaan en heerlijk gemasseerd en zelf ook iemand gemasseerd waarbij het wel heel gezellig werd met een leuke man met tatoeages die aan de andere tafel ook stond te masseren. Met  hem een kamertje ingedoken bij de infrarood sauna en heerlijk genoten van zijn complete aandacht voor mijn genot! De avond vloog voorbij en na een douche samen nog wat gedronken aan de bar toen ik helaas  al weer naar huis moest. Ik kom zeker terug op de summer avond in augustus en ik hoop dat deze heer er dan ook weer is! Hele  fijne parenclub is Monique  en zeker voor de vrouw alleen een aanrader!

Genoten!
Afgelopen zaterdag voor het eerst bij jullie geweest en hebben erg genoten. We moesten wel even in de rij staan om naar binnen te komen en hadden niet verwacht dat de belangstelling zo groot zou zijn. De club waar wij eerder zijn geweest waren we blij als er iemand binnen kwam en zaten we met enkele stelletjes een beetje verloren binnen voor ons uit te kijken. Monique was heel vriendelijk en nam ondanks dat zij het druk had de tijd voor ons. De rondleiding van Jolanda hebben wij ook als zeer positief ervaren. Bij…….* kregen wij geen rondleiding en werden we zo “in het diepe” gegooid. Jolanda nam zeker tijd voor ons en kwam heel netjes op ons over. De manier hoe zij met ons sprak stelde ons echt goed op ons gemak. Ook de dames van de bar verdienen alle complimenten hoor. Vriendelijk en ondanks de drukte hadden wij steeds zo onze glaasjes weer gevuld  En dan het publiek dat er komt. Het viel ons vooral op dat echt alle leeftijden vertegenwoordigd zijn en heel veel verschillende type mensen, maar allen even netjes. We hebben verschillende stelletjes gesproken en het was eigenlijk best makkelijk om met andere in kontakt te komen. Ons zien jullie vast en zeker terug en wij kunnen het iedereen aanraden!

* wij noemen geen collega clubs op onze website en hebben deze dus weggelaten. Bedankt voor jullie lieve mail!

Beste Hans en Monique
Zeer regelmatig bezoek ik jullie avonden en voel me daar als vrouw alleen erg prettig bij. Zowel de alleenstaande mannen als de stelletjes benaderen mij altijd zeer netjes en ik heb in jullie club nog nooit iets vervelends meegemaakt. Ik weet inmiddels dat bij andere clubs dit wel even anders werkt. De sfeer bij jullie is ook gelijk zo anders. Geen opdringerige types! Natuurlijk mag een man mij benaderen, maar als ik nee zeg dan is dat direct goed en als ik wel wil behandelen ze mij met alle respect. Omdat ik bi seksueel ben doe ik de ene avond iets met een man alleen en de andere avond met een andere vrouw of een stelletje. Eigenlijk is het nog nooit voorgekomen dat er niets gebeurde, maar dat ligt natuurlijk ook een beetje aan jezelf. Ik zie dat mannen die netjes een vrouw of een stel benaderen ook veruit de meeste kans maken, zo is dat bij mij namelijk ook. Wel vind ik het jammer dat ik als vrouw alleen de parenruimte niet in kan, maar ook dit begrijp ik zeer zeker. Verder is het leuk om te zien dat er steeds meer alleenstaande vrouwen komen en de afgelopen zaterdag leek er zelfs een vrouwen overschot te zijn. Voor mijn gevoel waren er toen meer vrouwen als mannen, maar ik kan het ook mis hebben. Voor mij maakt het beslist niet uit, want zoals ik al vertelde is er altijd wel wat te doen. Aanstaand weekend wil ik zeker weer komen, maar eerst eventjes kijken of ik onder een verjaardag van een tante kan uitkomen  Misschien tot vrijdag – Groetjes E

ps. het valt me op dat mannen eigenlijk bijna nooit een verslag schrijven, klopt dat?

Beste E,
Ook wij vinden het jammer dat er weinig verslagen zijn van mannen, maar gelukkig weten wij dat mannen het wel naar het zin hebben en maar al te graag naar onze club komen. De afgelopen zaterdag was er geen vrouwen overschot, maar er waren inderdaad twee vrouwen meer als mannen. Dit is overigens voor de derde keer in de afgelopen anderhalf jaar dat dit het geval is. Wij vinden dit zeer positief.

Monique
13 juli zijn wij (stel rond de 40j) voor de 2e keer naar de parenavond geweest. De eerste keer hebben we vooral rond gekeken en boven met z’n tweeën gevreeën, waarbij er een keer een ander stel in dezelfde ruimte als waar wij van elkaar genoten ons voorbeeld volgde. Zelf zijn we ruim 20 jaar bij elkaar en hebben weinig tot geen ervaring met andere bedpartners, we hebben een heerlijk sexleven waarbij we erg open zijn over onze fantasieën en elkaar blijven verassen. Zo kwam het ook ter sprake hoe het zou zijn om het met een ander ‘te doen’. Het alleen al samen hierover hebben vonden wij al erg opwindend, maar waren toch benieuwd hoe het echt zou zijn om aan partnerruil te doen. Na het nodige onderzoek op internet leek een bezoek aan een parenclub, en speciaal de parenavond van club Monique het beste bij onze ideeën aan te sluiten. Gelijk bij binnenkomst die 1e keer viel het ons op hoe respectvol iedereen met elkaar omgaat en er dan ook niets zal gebeuren waar je zelf niet achter staat. Die eerste keer waren de indrukken soms wel wat overweldigend maar we merkten dat hetgeen we hadden gezien ons erg opwond. Snel hadden we besloten de volgende parenavond wederom te gaan en dan gewoon te zien hoe de avond zou verlopen. Waarbij we het er wel samen over gehad hebben wat we hoopten dat zou gebeuren en wat onze grenzen waren. Bij binnenkomst die 2e keer raakten we al snel aan de praat met een leuk stel wat rechts naast ons aan de bar zat. Door de dresscode kun je niet zien of iemand voor het eerst komt of al ‘ervaren’ is, waardoor gespreksstof al snel gevonden was. Het bleek dat we als stellen dezelfde fantasie hadden maar zij hadden net als ons geen ervaring hierin, later die avond hebben we deze fantasie met hen uit kunnen laten komen. Hoe leuk is het dan om de onderstaande review te lezen en dan te beseffen dat wij het ‘andere’ stel zijn. Ook wij hebben het precies zo ervaren zoals zij omschrijven, we hebben met z’n vieren heerlijk van- en met elkaar genoten en een zeer gezellige avond met elkaar gehad!
Wij zouden het erg leuk vinden om dit leuke en lieve stel nogmaals in club monique te mogen treffen voor nog zo’n geweldige en opwindende avond.
Zaterdagavond 14 september willen we weer naar de parenavond gaan (alleen nog even oppas regelen), hopelijk tot dan…

Hoi Monique,
Wij vonden het leuk om de ervaringen van anderen te lezen en wilden graag ook onze ervaring delen. Wij waren nog vrij jong toen wij een relatie kregen en zijn inmiddels ruim 30 jaar bij elkaar, en hebben beide behalve een relatie in onze tienertijd geen ervaring met andere bedpartners. We hebben na al die jaren nog steeds een goed sexleven en proberen af en toe wat nieuws uit om het een beetje spannend te houden. We hadden al wel eens over parnerruil gesproken, maar dat leek ons in veel opzichten te ingewikkeld. Tot wij op jullie website terecht kwamen. Het zag er uitnodigend uit voor nieuwelingen en het kwam op ons veiliger over met de regels die in de club gelden dan zelf met een stel vreemden afspreken. Na veel met elkaar besproken te hebben en verhalen van bezoekers te hebben gelezen toch maar de sprong gewaagd. De eerste keer bezochten wij met kriebels in onze buik de parenavond. De ontvangst was vriendelijk en we kregen een rondleiding met meer nieuwelingen, was fijn om te merken dat wij zeker niet de enigen waren. Beneden wat onwennig aan de bar gezeten en later een bankje opgezocht. De sfeer was gemoedelijk en al snel voelden wij ons op ons gemak. Wij hadden besproken het eerste bezoek in principe nog niet meteen wat met anderen te doen. We zijn een paar keer naar boven geweest en het was best even wennen om tussen andere mensen lekker met elkaar aan de gang te gaan maar het was ook wel spannend om andere mensen ook bezig te zien en te horen en bekeken te worden. Tussendoor beneden weer wat drinken en eten en veel gekletst en gelachen met andere gasten. We vonden het leuk om te zien dat de bezoekers mensen zijn van jong tot oud, van dik tot dun, en respectvol met elkaar omgaan. Het was een hele gezellige avond en we waren doodmoe van alle nieuwe indrukken en vonden het zeker voor herhaling vatbaar. De tweede keer hebben we een combi avond bezocht. Dit was weer een heel andere avond. Minder stellen die bij ons zouden passen maar we hebben het weer heel gezellig gehad en vonden het bijzonder om te zien hoe mensen van BDSM genieten. We hebben met zijn tweeën deze keer eigenlijk alleen de parenruimte gebruikt. Afgelopen weekend kwam het eindelijk weer eens uit om naar de parenavond te kunnen gaan. Weer zagen we veel nieuwelingen de rondleiding doen. We dronken even een drankje aan de bar en spraken even kort met een leuk stel wat naast ons zat. Daarna een bankje opgezocht omdat je daar makkelijker contact maakt met meerdere mensen. Het werd al snel wat drukker en weer erg gezellig, iedereen praat met elkaar en ook weer erg gelachen. Met zijn tweeën naar de junglekamer geweest en tussen de andere stellen heerlijk gevreeën. We merkten dat het nu we een paar keer geweest zijn het totaal niet meer ongemakkelijk is. De tweede keer dat we boven liepen zagen we het stel wat naast ons aan de bar had gezeten en zijn we met zijn vieren naar de koeienkamer gegaan. Daar gevraagd of ze wilden ruilen en kort besproken wat iedereen oké vond, het was ook voor hen de eerste keer met iemand anders na veel jaren samen. Het ging eigenlijk haast vanzelf, wij voelden ons erg op ons gemak met dit stel. Na zoveel jaar samen weet je goed wat de ander fijn vindt en wat niet, dus met iemand anders is dat weer een beetje uitproberen. Dat we allevier weinig tot geen ervaring hadden met andere bedparners vonden we wel fijn, je hoeft dan niet echt onzeker te zijn, het was voor allemaal nieuw. Het was heel bijzonder om met iemand te vrijen die wat anders gebouwd is dan je vaste partner en jou ook net weer wat anders aanraakt en zo. Erg opwindend. Na het douchen en een paar drankjes nogmaals met zijn vieren naar boven geweest en weer heerlijk gevreeën. Het was ook heel fijn om elkaar te zien genieten. We hadden echt een geweldige avond, het was een cadeautje om met zo’n leuk en lief stel dit te hebben kunnen delen. Misschien komen we ze nog eens tegen in de club, dan staan wij zeker open voor een herhaling mochten zij dat ook willen. 

Hoi Monique,
Gisteren voor de eerste keer samen met mijn vrouw naar een parenclub geweest. Wat een ontvangst , hoe aardig en netjes zijn jullie. De club ziet er mooi uit, is schoon en de indeling is uitdagend. Wij waren natuurlijk erg zenuwachtig over hoe de avond zou verlopen. Na ca.15min , eerst een rondleiding ,even wat drinken,en daarna omkleden was het ijs snel gebroken.
Nog wel even onwennig, maar door de ambiance en vriendelijkheid van de andere paren voelse het eigenlijk snel goed. Even sigaretje roken in jullie rokersruimte, aan de praat geraakt met een ander stel. Dat zorgde ervoor dat mijn vrouw en ik toch wel snel naar boven, gingen en samen spannende sex hadden, en bekeken worden. Daarna gezellig drankje aan de mooie en gezellige bar. Ook het eten was perfect. Wat hebben wij genoten van jullie mooie club. We hebben nog niets met anderen geprobeerd, is ook lastig hoe of wat ,als je voor het eerst naar een parenclub ga.
Misschien een ander keertje?.dan blijft het ook weer spannend. In ieder geval bedankt voor de fijne avond, en hopelijk tot snel. Gr P&E

Beste mensen,
Al enige tijd had ik me voorgenomen jullie club als single vrouw te bezoeken en zowel de revieuws als de diverse chatsessies op internet hadden mij al overtuigd om voor parenclub monique te gaan. Toch voor alle zekerheid nog even een mailtje naar Monique gezonden, maar ook het antwoord op mijn mail was veelzeggend hoe Hans en Monique met hun gasten omgaan. Ik was dus voor 100% overtuigd en heb het afgelopen weekend de stap gemaakt. Het was echt een verademing en alles wat ik vooraf had vernomen is waar! Een vriendelijke Monique ontving mij bij binnenkomst. Omdat het behoorlijk druk was regelde zij een rondleiding welke werd gegeven door Brenda. Zij nam alle tijd voor mij en na de rondleiding nam ik met een goed gevoel plaats aan de bar alwaar ik direct door een andere single vrouw werd aangesproken. Zij vertelde mij dat zij al vele jaren gast was en ik de goede keus had gemaakt. Ook heb ik nog even gesproken met Tarja. Tarja is de schrijfster van het boek “single vrouw in een paren club”. Dat zij ook ooit als vrouw voor de eerste keer parenclub monique bezocht en daar nog steeds een welkome gast is bevestigde voor mij des te meer dat ik de goede keuze had gemaakt. Ik heb me verder ook prima gemaakt en gelijk mijn eerste avontuur gehad met een sympathieke man die mij heel netjes benaderde. Het was heel spannend voor mij, maar ondanks dat voelde het goed. Later tegen sluitingstijd aan heb ik nog met een jonge man zitten praten die ook voor het eerst was en ook hij had volgens eigen zegge super genoten. Jammer dat het tijd was, want had graag nog even met deze jonge man naar boven gegaan. Ik heb hem dan ook gevraagd om over twee weken weer te gaan zodat we elkaar hier nogmaals zouden ontmoeten. Ik had mij voorgenomen om geen telefoonnummers uit te wisselen en dat heb ik daarom niet gedaan. Een bewuste keus waar ik overigens nog steeds achter sta. Toen ik naar huis ging werd ik in de receptie nog even door Monique zelf aangesproken en zij was erg vriendelijk en geïnteresseerd in mijn eerste bezoek. Wat een nazorg en wat een gastvrijheid. Ik kan het zeker iedereen aanraden, maar omdat ik het liever privé wil houden doe ik het maar op deze manier met dit stukje voor de website.
Over twee weken ben ik er weer en zie er nu al enorm naar uit. J v G

Lieve Monique,
Wat heb ik vrijdagavond genoten, de eerste keer in jouw club! Ik had tevoren verslagen gelezen en doe bij deze graag mijn verslag. Sinds een tijdje ging het idee door mijn hoofd om naar een parenclub te gaan. Ik bekeek diverse sites en daar stak Monique met vlag en wimpel bovenuit: veel informatie en geile verhalen van bezoekers. Toevallig stuitte ik ook op een boek dat vorig jaar verscheen: ‘Single vrouw in een parenclub’ door Tarja Meijers. Ik ben hetero maar ook bischierig en heb dat boek (deels gelezen), vooral de do’s and don’ts. Op 22 februari heb ik de eerste stap gezet. Toen ik bijna gearriveerd was, sloeg de twijfel toe maar dacht: als het tegenvalt ga ik weg. Wat een verademing!! Je krijgt een rondleiding en uitleg waardoor je je direct op je gemak voelt. Ik ging me omkleden. Had speciaal een mooi setje gekocht: doorschijnend zwart hemd en bijpassende boxershort. Een beetje zenuwachtig liep ik de zaal in, haalde een biertje bij een aardige jongen (in een mooie doorschijnende boxershort) die achter de bar stond. Een enkele man droeg een mooie string, maar de meeste mannen hadden hun gewone boxershort of onderbroek aan. Dat is dan ook mijn enige punt van kritiek aan de mannen: doe een mooi broekje of een string aan, de dames doen toch ook moeite er sexy uit te zien? Met het biertje in de hand begaf ik me eerst naar de rokersruimte waar ik gezellig met twee mannen heb gepraat. Zij stelden mij volledig op mijn gemak. Vervolgens ging ik douchen en daar kwam een man op me af, betaste me en vroeg of ik mee het Turks stoombad inging. Nou, dat hoefde hij geen twee keer te vragen: voor de eerste keer in een club en zo snel sekscontact! Na een flinke beurt kleedde ik me weer aan en ging naar boven, kijken bij een triootje: twee mannen die een vrouw verwenden. Even bijkomen en wat eten dat goed smaakte. Na een sigaretje weer douchen en vanuit de stoomsauna hoorde ik iemand klaarkomen. Die liep eruit, ik naar binnen en ging zitten. Meteen werd ik weer verwend waardoor de temperatuur in de cabine nog heter werd. Aan het eind van de avond heb ik nog gezellig gesproken met een lieve, beschaafde vrouw en een aardige man. Helaas ging de club sluiten, anders had ik haar gevraagd of ze zin had met me naar boven te gaan … Hopelijk kom ik haar de volgende keer weer tegen. Wat een super geile avond was het ! Dank dat je dit organiseert! De wereld zou er een stuk mooier en vrediger uitzien als iedereen eens naar jouw club zou gaan, het is echt een verrijking! De mensen zijn beschaafd èn geil tegelijk! Ik kom snel terug. Liefs, Rob

Hoi Monique,
Samen met mijn vrouw bezoek ik zowel de paren avond als de hebi avond. Mijn vrouw vindt het heerlijk om er af en toe een man bij te hebben en ikzelf ga liever voor een stelletje. Daarom bezoeken we om de maand één van deze twee avonden. Afgelopen maand zijn wij een stel uit Duitsland tegen het lijf gelopen en daar hebben we een hele fijne avond mee mogen beleven. Helaas zijn wij vergeten gegevens uit te wisselen en weten ook niet of zij dat ook zouden willen, maar mochten zij dit lezen dan hopen we toch op enige reactie. Zij spraken gebrekking Nederlands, maar kunnen het wel lezen omdat zij al vele jaren hier op een camping staan. Ook dit stel blijkt al enige jaren bij jullie te komen en zijn vol complimenten over jullie club, waarbij vooral de hygiëne en het eten werden geprezen. Stiekem hopen we toch op een reactie. Niet geschoten is altijd mis. Groetjes vanuit Almere, Liesbeth en Johan

Een eerste keer…
spannend! Maar wij kunnen zeggen, het was een fantastische avond! Goed ontvangen, relaxte setting én wat voor ons ook niet onbelangrijk was mensen van gemiddelde leeftijd, heel divers? Geen showroom, gemoedelijk en wij hebben leuke gesprekken gehad. Na aanleiding van deze gesprekken zijn wij met nog een mooi stel en met een mooie dame naar boven gegaan. Geen idee wat ons zou overkomen. Maar wij kijken terug op een heerlijke avond! De dames gingen in elkaar op. De heren bleven galant en stand-bye. De avond verliep respectvol en warm! Een zelfde setting zouden wij zeker weer overwegen En eigenlijk hopen wij op hetzelfde stel en dame! ? Wij denken dat wij op 12 of 13 oktober weer heen te gaan. Wij ontvingen deze onderstaande mail van onze Noorse gasten. Zoals we al in onze nieuwsbrief lieten weten vinden we het erg leuk dat we de laatste tijd een toenemend aantal internationale gasten mogen ontvangen.

Thank you
 
once again for an unforgettable evening at your club. Just arrived back in Bergen, it was interesting to hear our friends thoughts and experiences from a swingersweekend packed with fun and play. Having been at Fun4two the night before, it was a natural reference point. But all agreed upon that that bigger is not necessarily better. You personally greeted us welcome and gave us a good first impression. Sorry for causing a mess for your parking guards when arriving at rush hour with a fullsize coach. Please bring our sincerely greetings to the barteam for a warm welcome and taking such good care of us throughout the evening. All our friends mentioned them particularly as friendly and reassuring hostesses. Our friends also highlighted the they felt the mood among your guests where more friendly and easier to get in contact with than previous club. Perhaps a potent DJ playing hard beats all night have its disadvantages for mingling and conversation.. So we did not dance as much at your club, but we probably played a lot more  Having had such a great time at your theme night bi, despite that is probably the least suitable for our group, we cant wait to try the rest! We know we will be back, and in the meantime talk warm about you and your club where we can. We truly understand, and agree with our friends Lystmy and PoML who recommended you and described the including feel of your club to be in the spirit of our own swing community. So again, thank you for contribute to making my birthday to the best celebration ever  Best wishes Ole K

Als gescheiden alleenstaande vrouw
 is het vaak best wel lastig om zo af en toe aan je lusten toe te geven. Op mijn werk heb ik diverse leuke mannelijke collega’s, maar zelf ben ik momenteel totaal nog niet toe aan een relatie en zie ik het ook niet zitten om op mijn werk door te gaan als makkelijke seksprooi. Na veel wikken en wegen besloot ik daarom om toch maar eens een bezoek te brengen aan een parenclub en daarbij sprak jullie website me verreweg het meeste aan. Inmiddels ben ik twee keer bij jullie geweest en kan dit zeker alle alleenstaande vrouwen, die ook zo nu en dan wel eens iets willen, zeker aanraden. Je wort perfect ontvangen en niet gelijk aan je lot over gelaten. Iedereen was zeer vriendelijk en ook vond ik het fijn dat er buiten mij om meerdere alleenstaande vrouwen waren. Ook door de alleenstaande mannen en de stelletjes werd ik heel netjes benaderd en behandeld en ik voelde me erg gewaardeerd……eindelijk deed ik er weer eens toe. Verder vind ik het erg fijn dat ik me niet hoef te verantwoorden. Geen nummers wisselen, geen Facebook of whats app, maar volgende keer is het gewoon weer een nieuwe ronde met andere leuke mensen. Mijn privé leven kan dus lekker blijven zoals dat is. Wel heb ik mijn grenzen wat verlegd en had nooit verwacht dat ik seks zou kunnen hebben met twee mannen tegelijk. Dit is iets dat ik me vooraf nooit had kunnen bedenken. Ik zeg, tot snel en iedereen heel erg bedankt. Ria

Beste Hans en Monique,
Dankjewel dat we bij jullie ons allereerste ervaring aan een Parenclub konden opdoen. Samenvattend hebben we een zeer leuke avond gehad welke door goed inlezen vooraf, de site geeft dit gedetailleerd weer, geheel aan onze verwachtingen voldeed. Mede doordat we op voorhand samen ook goed alles hadden bekeken en besproken was er bij ons niet een heel hoog spanningsveld aanwezig of twijfels in de go/no-go beslissing. Met beginend BDSM(*) interesse (BD only) leek ons de Combi Saturday(*) de meest geschikte avond voor ons. Enerzijds konden wij hierdoor geheel neutraal een kijkje nemen in wat deze wereld te bieden heeft en anderzijds konden we ook de meer reguliere kant van een bezoek aan een Parenclub ontdekken.Onderweg naar Noord Holland, voor ons een rit van 190km, spraken we over alledaagse zaken die niets met de avond van doen hadden. Zo kom je bijvoorbeeld tot de ontdekking dat NL op weg naar het noorden eigenlijk bij AMS stopt. Pas toen we de Zuiderdijkweg insloegen en de finishvlag op het navigatiescherm in beeld kwam kwam er van Bree nog even een opmerking: “Gaan we dit echt doen?” Gelukkig waren wij vroeg dus was er nog voldoende parkeergelegenheid en hoefden we niet ver te lopen. Fijn dat de ondergrond voldoende hard is en je daardoor niet echt bezorgd hoeft te zijn je hakjes kapot te lopen. De deur werd opengemaakt door een T-girl waarna Monique ons direct welkom heette en ons vroeg of we al eerder geweest waren. Voordat we er erg in hadden werden we door Brenda van een rondleiding voorzien. We namen plaats in een lounge opstelling nabij de bar. Tegenover ons zat een soortgelijk stel en de bar zat vol met mensen terwijl op de dansvloer een soft spel gespeeld werd. Tijd gaat snel in deze club maar dat zal wel komen ook door de vele nieuwe indrukken die je opdoet. De sfeer was heel gemoedelijk en we hebben ons nimmer een moment ongemakkelijk gevoeld. Toen het buffet opende zijn we een eerste ontdekkingsronde naar boven gegaan. Vanaf de balustrade hadden we een goed zicht op de diverse spelletjes die gepeeld werden zonder daarbij in de comfort zone van de stelletjes te hoeven komen. Jammer dat Peter (bondage) er deze avond niet was aangezien wij graag wat tips and tricks van hem ontvangen hadden in het spel wat wij samen aan het ontdekken zijn. Doordat we nog in de verkennende modus verkeerden hadden we nu nog niet de behoefte (lees durf) om zelfstandig een spel te starten op een van de vele toestellen. Wij konden ons plezier vinden bij een van de twee massagetafels waar ik Bree langdurig heb gemasseerd. Leuk dat het stelletje uit de lounge hier ook aanwezig was waarbij hij zijn vriendin op de andere tafel verwende. In de nabespreking van deze avond zei Bree dat ze open had gestaan om met dit koppel of de dame alleen wat te experimenteren. Een volgende keer zullen we hier dus zeker meer aandacht aan geven hoe een contact op te bouwen cq toenadering te zoeken. Afsluitend zijn we samen nog even in een ruimte geweest waarbij we onder belangstelling van een paar man even aandacht voor elkaar konden hebben. Bij vertrek rond 02:15 uur nog even met Monique gesproken in de hal/receptie.
Bree en ik zijn door het bezoek aan Club Monique op een prettige en ongedwongen manier tot de ontdekking gekomen dat we zo af en toe dit willen herbeleven. We weten nu dus ook dat Nederland niet stopt bij Amsterdam. Hartelijke groet, Wolf en Bree

(*)Beste lezers. De 4e zaterdag van de maand is een combinatie avond van swingers en bdsm. Een erg leuke avond met de combinatie van “twee werelden”.
Bericht: Terugblik op een heerlijke avond in club Monique ?

Beste Hans en Monique,
Zaterdag 14 oktober 2017 – Om 20.45 uur kwamen wij met gezonde spanning aan bij club Monique. De rode loper lag klaar. Het was voor ons de tweede keer dat wij de club bezochten.
Wij werden vriendelijk ontvangen door Monique. Nadat we onze spulletjes in het kluisje hadden gelegd gingen we richting de bar. Wat heerst er een heerlijk ontspannen sfeer in de club, daardoor is er snel contact en word er gezellig gekletst met een drankje erbij. De bediening is super: snel en heel vriendelijk. Het buffet en de sushi zagen er fantastisch uit. Alles goed verzorgd.
De club liep aardig vol. Wat een gezelligheid en geiligheid. Jong en oud door elkaar. Vrij snel gingen we na ons eerste drankje samen naar boven. De ruimtes boven zagen er allemaal zeer verzorgd uit. Je hebt vele mogelijkheden. Ook kun je vanaf boven naar de bar beneden kijken. Wat wij als zeer spannend hebben ervaren was de “dark room” hier komen je erotische verlangens uit heerlijk kun je hier sexen in het donker. In deze kamer kun je via de kijkgaten de groepskamer in de gaten houden en hier heerlijk van geilen. Ook wij waren hier aan het kijken door de gaten toen er naast ons een stel kwam staan. Na wat strelingen liep dit uit op veel meer. Wat een ervaring was dit. Mijn man en ik hebben hier zo genoten. De groepskamer is ook een mooie relaxte ruimte waar je met heel veel stellen samen kunt genieten van heerlijke sex, zo geil om hier bezig te zijn. Spuitend kwamen wij hier klaar. Na dit alles weer tijd voor een drankje aan de bar. Op naar ronde 2 waar de “dark room” toch weer onze favoriet was . Weer kwamen we hetzelfde stel tegen van ons eerste rondje. Na wat gestreel en geflirt gingen we deze keer verder dan de vorige keer. Geilheerlijk genoten De massagetafels en de schommels zijn super plekken waar kunt sexen en bekeken kunt worden Er zijn nog veel ruimtes over voor spannende sex. Voor ons een geweldige avond in een super gezellige en relaxte parenclub. Wij komen hier zeker terug. Bedankt voor deze ervaring Kus van: Rene en Astrid

Vorige zaterdag
 (14/10) zijn we voor de 2e keer bij jullie gezellige club langsgeweest en we vonden het wel leuk om ook ons verhaal bij de verslagen bij te voegen. Na een superleuke eerste keer bij jullie waar we ook al meteen onverwacht een hele leuke ervaring met een ander koppel hadden in september, hadden we al vrij snel een datum geprikt voor de parenavond in oktober. We stonden trouw om 20u al weer met kriebels in de buik ongeduldig te wachten tot de poort open ging. Na ons omgekleed te hebben gingen we gezellig wat aan de bar wat drinken en rondkijken naar de leuke mix van zowel jonge als oudere koppels. Al snel viel ons oog op een leuk koppel die na wat heen en weer geflirt met ogen ons ook bleek gespot te hadden. Nadat de 1ste mensen naar boven gingen lonkten we nog even naar hen en gingen we ook naar boven en kwamen zij ook naar boven. Na wat kennismaken bleek dat wij deze keer zelf een koppel mochten ‘inwijden’ voor hun eerste keer en na wat gestreel mondde het uit in een heerlijke vrijpartij in de kamer met de boeddha. Na nog een drankje beneden en ff wat krachten opbouwen met het verzorgde buffet gingen we uiteindelijk nog eens naar boven voor een 2e ronde met een massage met happy ending voor de vrouwen op de massagetagels die nog maar eens eindigde in een stomende vrijpartij in het intieme kabouterhuisje. De lichten schoten erna aan en weer was een avond/nacht bij jullie gezellige club veel te snel voorbijgevlogen. Deze keer moeten we vol ongeduld wachten tot de parenavond in januari aangezien we wat druk hebben tot dan maar we kunnen niet wachten tot we terug kunnen komen en mss wel weer dat leuke stel uit Amersfoort kunnen ontmoeten of weer een andere superleuke ervaring kunnen beleven bij jullie.Groetjes, J&M

Hallo alle medewerkers van club Monique,
Wij stel z42 h52 hebben er vaak over gefantaseerd hoe zou het zijn. We zijn toen naar de laatste editie van een beurs in Utrecht geweest zo ook naar de swingers café al daar, wat was dat een grote tegenvaller vies en bloed heet, en veel te druk gauw eruit zonde van je geld pffff. We konden niet en wilden niet geloven dat dit een afspiegeling zou zijn van een gemiddelde paren/swingers club bah bah. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar clubs op het internet wat zijn het er veel zeg, uit al deze sites sprong er 1 uit die ons beide aansprak en waar we een goed gevoel bij hadden en dat was de site van jullie. Nou wij Vrijdagavond 6 oktober ’17 op weg naar Wieringerwerf met toch een spannend gevoel. Eenmaal daar aangekomen werden we opgevangen op de parkeerplaats en geholpen naar een plekje. Het was al rond 22:00 uur toen we naar binnen gingen, we werden daar vriendelijk opgevangen, wij gaven aan dat het onze aller eerste keer was, en er werd ons gelijk een rondleiding aangeboden en een goede uitleg gegeven (spelregels). Toen we de club werkelijk binnen gingen voelde het gelijk goed alle spanning was weg we voelden ons gelijk op onze gemak, we voelden ons gewoon thuis. Nadat de rondleiding voorbij was en diverse vragen van ons beantwoord waren werden we naar de lockers gebracht waarna de gastvrouw ons een fijne avond wenste. We trokken onze kleren uit en liepen zelf nog eens een rondje en lieten alles even op ons inwerken wat was het al gezellig, mooi, lief, schoon en netjes gewoon super. We hebben vervolgens bij de bar wat te drinken gehaald en uit het lekker buffet wat te eten gepakt heerlijk. En gewoon genoten van alle mensen die er ook liepen. Daarna even de Turkse stoombad in en daarna even wezen douchen, weer even wat gedronken en toen alles boven bekeken wat was het daar gezellig en spannend (opwindend).
We besloten om even de darkroom in te gaan zo konden we door de gaten kijken naar de paren in de parenruimte, waar ze ons eerder voor waarschuwde gebeurde ook, dat we in deze ruimte aangeraakt kon worden maar bij het naar binnen gaan stonden we daar niet bij stil. Dat was even een oeps oké momentje. Mijn partner werd door een andere heer gestreeld in haar zij, en ook haar borst werd zachtjes aangeraakt en gestreeld, was toch wel spannend en prettig vertelde ze toen we naar een paar minuten weer buiten de darkroom stonden, we hadden totaal geen idee wie het was. Even later kwam deze heer ook naar buiten en maakte contact met ons hij vroeg of alles oké was, mijn partner vertelde dat dit onze aller eerste keer was in een parenclub. De heer vertelde nog wat over de regels om ons gerust te stellen en wat te doen bij ongewenste situaties en liet ons weer met zijn tweeën . Waarna wij weer even naar de bar gingen om samen wat te drinken. Uiteindelijk gingen we weer naar boven om te kijken naar de diverse opwindende spelletjes. We raakten van al die actie best wel opgewonden en geprikkeld. En wij begonnen rustig elkaar te prikkelen. We liepen naar het kabouterhuisje toe en daar gingen we samen voor de huisjes verder, even later kwam de heer die we al eerder ontmoet hadden in de darkroom er ook bij, deze begon mijn partner ook weer rustig te strelen en ook haar borsten wat was dit opwindend, we brachten samen mijn partner naar een ongekende hoogte punt, ze kon haast niet meer blijven staan, na afloop moest ze wel gaan zitten. De heer vroeg of alles goed ging en bedankte ons. Wij zelf zijn nog naar de parenruimte geweest om even samen te zijn er waren nog andere stellen bezig en daar raakte wij ook weer geprikkeld van en ook het idee dat we bekeken werden vanuit de darkroom was erg spannend.
Voor ons was het een zeer geslaagde avond, we hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden waarop we de dagen daarna nog over hadden. En dit resulteerde weer in hele fijne actie in onze eigen bed. We komen snel weer terug naar de club. Herken jij je als heer in deze verslag, nog bedankt voor de spanende ervaring, eventueel zien we je reactie tegemoet. Groetjes N en H

Beste club moniek,
Het was echt helemaal top. Mijn vrouw had enige twijfels om naar een parenclub te gaan en we hebben het er al enkele jaren over. Zij had het gevoel dat er alleen maar Barbi en Kens lopen.
Ik had jullie club van iemand op chat doorgekregen dat dat helemaal niet het geval was en zowel jong en oud, maar zeker ook dikke mensen lopen. Eindelijk heb ik mijn vrouw met deze informatie afgelopen zaterdag kunnen overhalen naar jullie toe te gaan. Jullie website stelde haar in zover gerust dat zij beslist naar jullie club wilde als het dan toch zou gebeuren. Jullie website was het meest geruststellend en kwam het beste over. Zaterdag werden we echt heel goed ontvangen en kregen een rondleiding van een iets dikkere vrouw wat mijn vrouw gelijk al een goed gevoel gaf. Natuurlijk liepen er ook slanke mensen, maar mijn vrouw zag ook dat er ook mensen zoals wij waren en zoals jullie al aangaven van alles door elkaar. Omdat wij vanwege de oppas niet eerder konden dan om 22.00 uur was behoorlijk druk en schrokken we daar bij aankomst wel even van al die auto’s. Brenda die dame die ons een rondleiding gaf stelde ons gerust en Monique vertelde ons in de receptie dat het ook fijn is op te gaan in de drukte en minder opvallend als dat het heel stil zou zijn. Wij hebben het echt top gehad en mijn vrouw liet na een half uurtje weten zich bijzonder op het gemak te voelen en het allemaal best wel positief spannend te vinden. Zij wilde eigenlijk gelijk naar boven en ik zag aan haar ogen dat ze best wel opgewonden was.
We hebben in eerste instantie lekker met elkaar op een kamertje gelegen en vonden het heel opwindend dat anderen ons bezig konden zien. Een volgende keer zullen we zeker ook contacten zoeken met anderen om sex te hebben, maar deze keer hadden we afgesproken om het alleen nog even samen te doen. Het zal niet weer jaren duren, want we hebben het er de volgende dag nergens anders meer over gehad. De kans is dus groot dat we er aanstaande zaterdag weer zijn. M en L
graag willen wij ook een berichtje toevoegen aan de bezoekersmail.

Afgelopen zaterdag besloten wij (49 m/v)
 na lang wikken en wegen, de stoute schoenen aan te trekken en een parenclub te bezoeken. Na wat speurwerk op internet en het lezen van de diverse recensies, viel ons oog op de site van parenclub Monique. De site straalt iets betrouwbaars uit, eerlijke taal, geen grote woorden of opschepperij. Dit moest ‘m worden. Bijkomend voordeel: redelijk in de buurt. (45 min) Omdat we graag een rondleiding wilden, kwamen we niet al te laat. Rond 20.45 u. We werden van harte welkom geheten en heel vriendelijk rondgeleid. Hierna konden wij ons bij de lockers omkleden en zijn we aan de bar wat gaan drinken. I.v.m de net begonnen vakantieperiode, was het niet heel erg druk, maar zeker gemoedelijk. We zaten nog maar net toen er een enthousiaste dame op ons af liep,mij begroetend met mijn naam. “Dit is voor het eerst dat ik hier een bekende tegenkom”, zei ze. “Laat ik haar maar meteen gedag zeggen, dan is het misschien wat minder schrikken”. En hoewel wij er bij zo’n eerste bezoek ( je weet immers niet of er een tweede bezoek zal komen) niet echt op zaten te wachten bekenden tegen te komen, was het eigenlijk heel gezellig, omdat we meteen meer informatie kregen over de club, over deze zaterdag en over wat er nog meer voor thema avonden zijn. We dronken gevieren ( haar vriend kwam er ook bij zitten) een drankje en waren eigenlijk al direct heel gezellig uit, alsof je in een cafe zit. De sfeer was mede door de fijne muziek erg aangenaam en ook al was het een combi avond met BDSM, we voelden ons op ons gemak en gerespecteerd. We zijn na twee drankjes naar boven gegaan en daar heeft E mij op een tafel gemasseerd, gewoon ontspannen, nog niet erotisch. Daarna hebben we gekeken naar een BDSM voorstelling en ook verder wat rondgekeken. Na nog een drankje zijn we zelf naar de parenkamer gegaan (voor alleen stellen) en hebben met elkaar gevreeën. Het was heel opwindend om ook de anderen daar te zien en te horen, bovendien vond ik het zelf een fijn idee dat er naar ons gekeken werd. Ik kon me net als thuis helemaal laten gaan. Na een heerlijke douche en wat eten en drinken, rondkijken en kletsen met anderen, zijn we voor een tweede ronde in de parenkamer gegaan en wat meer contact gezocht met een ander stel. De andere heer kneep fijn in mijn borsten, terwijl ik door mijn vriend verwend werd met zijn tong en vingers. Het met meerdere stellen dezelfde heerlijke hobby uitvoeren en zien en horen hoe een ieder daarvan geniet, is super lekker. Het smaakt naar meer. Wij kunnen dan ook na zaterdag wel zeggen dat we vaker van de partij zullen zijn. 5 augustus zien jullie ons weer verschijnen. Dank voor deze eerste mooie ervaring. Er lonken beloftes voor toekomstige spannende avonden. tot snel E en C

aan parenclub monique
Als single man had ik al enkele parenclubs bezocht voordat ik eind vorig jaar voor het eerst naar club monique kwam. Het was compleet anders dan wat ik elders mee maakte. De single heren zijn bij jullie niet opdringerig en de stelletjes en single vrouwen waarderen dat. Ik kom nu maandelijks naar jullie club en heb vele gesprekken gehad met vrouwen. Dit waren vrouwen van een stel, maar ook single vrouwen. Jullie club is overigens de enige waar altijd wel een paar single vrouwen lopen. In één andere parenclub liepen ook single vrouwen, maar dat zijn alleen betaalde hoertjes. Bij jullie zijn het geen betaalde hoertjes, maar gewoon vrouwen die net als ik ook opzoek zijn naar een sexcontact. Ik heb al heel wat leuke sexcontacten gehad bij jullie. Soms samen met een stel de vrouw verwennen en ook al twee keer met een single vrouw. De afgelopen keer was er een single vrouw van 29 die voor het eerst naar een parenclub was. Ik ben gezellig bij haar gaan zitten en heb zonder mezelf op te dringen een leuke avond met haar gehad. Zij was zeker niet groen, maar gescheiden en was een beetje klaar met uitgaan en jagende mannen. Zij zocht net als ik geen relatie, maar gewoon een leuke ontspannen sexcontact. We hebben daarom ook geen nummers genoteerd, maar hoop dat ik haar nog eens zal treffen. Ik kom de eerste vrijdag vd maand naar de discovery, dus wie weet als jij dit leest.

Beste Hans en Monique
Begin dit jaar was ons eerste bezoek aan een parenclub en dit was ons enorm tegengevallen. Echt Johnny types en een grimmig sfeertje. Wij kwamen als nel tot de conclusie dat dit gewoon niet ons ding is en zijn halverwege de avond naar huis gegaan. Was dit nu waar we ons zo op hadden verheugd? Toch bleven wij kijken op internet en kwamen zo bij jullie club. Jullie website sprak rust, vertrouwen en een bepaalde netheid uit en na enig overleg besloten we toch nog maar eens een club te bezoeken. Omdat wij niet nog een slechte ervaring wilde mee maken zijn we in eerste instantie even op jullie terrein in de auto blijven zitten om te zien wie er zo naar binnen gingen. Binnen een klein half uurtje zagen we heel wat mensen voorbij lopen en het terrein liep al snel vol. Wij hadden een goed gevoel en de tijd was voor ons aangebroken om ook de stap te maken. Vanaf het moment dat wij de deur binnenliepen keken we elkaar lachend aan. Wat een verademing. Een zeer vriendelijke mooie vrouw (Monique) stelde ons gelijk op ons gemak. Ook kregen wij een hele fijne rondleiding van Erik. Hij legde ons alles perfect uit en ook dit was iets wat bij *****niet gebeurde. Daar werden we amper te woord gestaan. Maar niet alleen de entree, maar ook het eten en het personeel was geweldig. De club zelf was zoveel mooier en netter dan dat wij hadden gezien. Ook de mensen waren allemaal zo vriendelijk onderling. Het was allemaal zo veel anders en we hebben zo genoten. Wij kunnen niet wachten om snel weer een weekend in te plannen om spoedig weer een avond te komen genieten. Iedereen bedankt en tot een volgende keer. Een tevreden stel uit midden Nederland

Bericht inhoud:
Mijn man en ik hebben na een rondje clubs besloten dat we ons bij Monique het meest op ons gemak voelen. De ontvangst, de sfeer, de gasten, de muziek, het eten, de verzorging, alles is prima. De sfeer is gemoedelijk en vrijblijvend. Wil je iets niet, hoef je een act niet perse te zien, geen probleem. Ook als vrouw alleen gaan, wat is weleens doe, gaat heel goed. De mannen dringen zich niet op. Ze zijn beleefd en afwachtend. Het helpt als je assertief en duidelijk bent. Nee is nee en wordt meteen geaccepteerd. Het is heerlijk om uit te kijken naar een nieuw bezoek. Het is fijn om je mooi te maken , sexy te kleden, een nieuw jurkje aan te schaffen en te genieten van de avond. Dan heb ik het nog niet eens over de vrije sex gehad en over de complimenten die ik vaak mag ontvangen. Wij krijgen er energie van! Dianne

Goedendag,
gisteren, 11 maart, waren wij van weer van de partij op de parenavond. Het viel ons direct op dat het druk was op deze avond, een boel nieuwe gezichten. Diverse koppels die voor het eerst kwamen kregen een rondleiding en dat wordt altijd weer zeer op prijs gesteld! Hulde aan de organisatie om zo de nieuwelingen een beetje op hun gemak te stellen! We hebben ook deze avond gemerkt dat de nieuwelingen zich snel thuis voelen in deze ambiance! We hebben een jong stel gezien wat eerst even wat om zich heen keek maar langzaam vrijer en vrijer werd op deze avond, toen wij weggingen waren zij nog lekker bezig op de massage-tafel!Zelf hebben wij ons ook prima vermaakt, deze keer op één van de banken welke opgesteld staan op de verdieping. Wij vinden de sfeer bij Monique prima en het is altijd weer goed toeven! Voor je het weet is de avond weer voorbij en dan weer met een voldaan en goed gevoel richting Friesland Wij zijn zeker weer van de partij op de volgende parenavond! Fries stel, R & S

Een verslag van mijn eerste bezoek aan club Monique in Medemblik.
Op vrijdagavond ben ik vanaf de camping naar de voormalige boerderij gereden, ongeveer 5 minuten buiten Medemblik. Ik had geen idee hoe druk het zou zijn en was op tijd vertrokken. Bij de boerderij aangekomen stonden er twee auto’s te wachten. Zij stonden een eindje van de oprit af, ik ben maar op de oprit gaan staan, voor een grote gesmede poort. Om precies half negen zwaaiden de poorten open en reed de inmiddels tot 15 auto’s aangegroeide stoet naar binnen. Achter de kassa zat Monique zelf in bikini. Het thema van deze avond was “the evening before”, verwijzend naar de zaterdagavond die “hotsummerparty” zou gaan heten. Uiterst vriendelijk deze Monique. Ze vroeg of ik al eerder was geweest. Dat niet dus werd een jong meisje van een jaar of 20 opgetrommeld. Een mooi meisje. Gekleed in rode lingerie met een prachtig lijf en een knap koppie. Ze heeft me de hele boerderij laten zien. Uitgelegd hoe het werkt met de kluisjes, handdoeken en de verschillende ruimtes. Ik heb vooral haar gezien Die ruimtes zijn als volgt. Beneden is een grote bar waar wel 30 mensen aan kunnen zitten. Daarnaast een hele grote ruimte met lange U-banken, een dansvloer met paal en een buffetruimte voor eten. Eigenlijk is dit een gewone horeca ruimte.Twee trappen naar de bovenverdieping. Ook beneden nog een sauna, turks stoombad, de gezamelijke douches, toiletten en de kluisjes. Boven gekomen ziet het er wel anders uit. Direct aan de trap is een darkroom. Een ruimte die als het gordijn dicht is inderdaad erg donker is. Volgens het meisje kan iedereen daar aan je zitten zonder dat je iets kon zien waarschuwde ze. Maar ik heb ook daar gemerkt dat iedereen netjes stopt als je dat vraagt. Daar tegenover een grote kamer met een net zo grote bank. De parenruimte is alleen toegankelijk voor stellen. En men houdt zich daar keurig aan. Vanuit de gang en de darkroom kun je wel via gaten in de ruimte kijken. Een lange overloop met u-banken, massagetafels, een infrarood sauna, een gynaecologenstoel, een swingschommel, een rad om iemand op vast te binden en kabels met polsbanden. Aan deze kant was nog een kleine ruimte met 1 matras, en de stapelbedkamer. Deze ietwat dubbelzinnige naam dekte aardig de lading. Een groot bed met 4 matrassen, daarnaast eentje met 2 en daar weer boven nog een dubbele. Naast de stapelbedruimte een kleinere ruimte met diverse matrassen. De matrassen zijn allemaal, overal voorzien van plastic hoezen. Het viel me mee dat je daar prima op kon liggen. Zeker omdat iedereen handdoeken meenam. Er gaan er wat doorheen op zo’n avond. De koeienkamer, het was tenslotte een boerderij, is ook groot met een enorme bank. Het mooie meisje bedankt voor haar rondleiding en naar de kluisjes gelopen. Een stevige dame stond poedeltjenaakt. Er zat weinig verschil in de draadjes van de string en van het topje. Naar de bar getogen waar ook gasten zaten. Ik ben naast een vriendelijk ogend stel gaan zitten van rond de 50. Ze waren ook vriendelijk. De gemoedelijkheid is me bijzonder opgevallen. Iedereen praat met iedereen. Het leuke vond ik ook dat je ongegeneerd naar de dames kunt kijken. De meesten hebben leuke bikini’s of strandjurkjes aan. Sommige heel spannend, nauwelijks iets verhullend. Andere gewoon netjes, kun je zo mee de stad in. Al snel leuk contact gemaakt met L en F, een gelegenheidskoppel. F was ook docent, zij deed iets in de grondverpachting. L was wel de spil. Ze had een vrolijke babbel en zag er leuk uit. Ze was begin veertig. Langzaam vertrokken steeds meer mensen naar boven, dus wij ook maar eens die kant op. De mannen deden een rondje. F en L waren we al snel kwijt. Je ziet van alles gebeuren avond. Ik ging maar eens in de darkroom kijken en vond daar een stel op bed. Aan de geluiden te horen waren ze niet aan het slapen. Je steekt een hand uit en voelt wat zachts. Het was de borst van L. Dat wisten ik trouwens pas toen we buiten kwamen…:) Een grijs baasje was bezig met een jongere vrouw in de grote kamer met bank. Met W ben ik binnen op een afstandje gaan zitten. Dat klinkt gek, maar dat is heel gewoon daar. Het stel ging ongegeneerd door met hun vrijpartij. De man was haar aan het neuken terwijl zij op de bank zat. Na een tijdje zei de man dat we best wat dichterbij konden komen. De vrouw zat naakt op de handdoek en begroette ons enthousiast. W had zijn broek al open en ze graaide er meteen in. Haar hand stuitte op mijn boxer maar dat was snel verholpen. Ze genoot duidelijk . Terwijl haar partner haar neukte trok ze ons af, het werd een happy end. In de parenkamer waren de hele avond stellen actief. Meest met de eigen partner voor zover ik kon zien. In de kamer met matrassen op de grond lag een vrouw met twee mannen…dacht ik. De vrouw had ook een pik. Het was een travestiet. Boven de kamer was een lichtkrant aan waarop ” bi-kamer” stond. Op de gang gebruikte een stel de gynacologenstoel. De man zat erin en de vrouw pijpte en speelde met zijn pik. Op de bank neukte een man zijn partner. De vrouw gilde van genot. Een dikkere vrouw lag in de lederen swing. Een klein mannetje neukte haar. De hele avond ging zo verder. Regelmatig was het heel druk boven, met golven kwam het. In de darkroom komen best veel vrouwen, dat had ik niet verwacht. Beneden wordt wat gezoend, maar geen echte sexuele handelingen. Daar is meer de contactplaats, waar stellen en singles elkaar treffen en dan samen naar boven gaan. Boven is dus de actie. Een wat oudere man was daar met een jonge donkere vrouw. Zij was 25, hij 60 denk ik. Zij had een kleine bikini aan met een heel kort rokje. Op een gegeven moment liep ze topless rond. Aan het eind van de avond lag de ze op een matras.Terwijl de oudere man haar streelde en vasthield. Een man ging bij haar zitten en streelde haar borsten en begon haar te vingeren. De man van 60 stak zijn lul in haar mond. De jonge vrouw bewoog heftig onder deze handelingen. Ik stond er op een afstandje naar te kijken toen de oudere man me wenkte. Ik liep wat dichterbij. Hij pakte een condoom en reikte het me aan. Ik was verbaasd en keek naar het meisje. Ze lachte naar me en vroeg of ik haar wilde neuken. Ik was echt verbaasd, maar laat zo’n kans niet lopen natuurlijk….:) Verderop was een ouder stel aan het vrijen. De man zat op de bank, de stevige vrouw zat op zijn schoot met zijn lul in haar. Een andere man ging op de bank staan en stak zijn lul in haar mond. Een blonde vrouw begon de billen van de stevige vrouw te kussen en te likken waarop een jonge man achter de blonde vrouw ging staan, haar bikinislip opzijschoof en haar begon te neuken.
Weer verderop lag op de bank een vrouw te kreunen omdat haar partner haar neukte. Een man zat ernaast en trok aan zijn pik. Later lag het hoofd van de vrouw op zijn schoot en streelde hij haar borsten.Die avond ben ik verbaasd maar voldaan naar huis gegaan. De tweede avond moest nog komen. A..L Alweer zo’n drie jaar bezoeken we jullie club. We zijn destijds begonnen op de parenavonden maar werden na enkele bezoekjes en gesprekken met andere boezekers ook nieuwsgierig naar jullie andere avonden. Inmiddels hebben we alle avonden wel bezocht en eigenlijk vonden we ze allemaal wel bijzonder. Vooral de caribische avond en de hotsummer vinden wij echt grandioos. Maar ook de discovery is super en erg gezellig. Het waren inderdaad allen geheel verschillende avonden, maar de sfeer is iedere keer weer subliem, de bediening top en het eten erg lekker (al komen wij niet echt voor het eten).We hebben uiteraard ook nog wat verder in het land gekeken, maar hebben voor onszelf nu de keus gemaakt om alleen nog maar jullie te bezoeken en rijden daar graag een stukje extra voor.Liefs van J en K uit Assen

Hoi Hans en Monique!
Wat hebben wij een GEWELDIGE avond/nacht gehad bij jullie! Wat een lieve meiden achter de bar! Wat een heerlijke sfeer! Wat een respect! Wat een gezelligheid! Wow, alles was fantastisch en top! Heel erg bedankt, Wij komen snel weer terug (waarschijnlijk 11 maart  Groetjes Pieter en Andrea

De eerste keer dat ik bij club monique kwam werd ik direct goed ontvangen en rondgeleid.
Een enkele keer komt monique nu naar mij toe of ik een alleenstaande vrouw die voor het eerst is wil rondleiden. Dit vind ik erg leuk om te doen, want ik weet uit eigen ervaring wat zo’n eerste keer allemaal in je om gaat. Geheel onterecht stel je zo’n eerste bezoek steeds weer uit. In mijn geval wilde ik het al een half jaar, maar vond het moeilijk om deze stap alleen te nemen. Maar toch heb ik destijds de stoute schoenen aangetrokken en kwam er al snel achter dat ik dit veel eerder had moeten doen en het allemaal niet zo beladen is als dat ik vooraf had gedacht. In tegendeel zelfs. Het was reuze relaxed en de ontvangst en sfeer waren echt zo fantastisch dat ik me al direct erg fijn voelde en inmiddels zelfs al een soort van “thuis” gevoel heb op het moment dat ik binnenstap. Ik zie het inmiddels als mijn uitje en het bevalt me stukken beter dan een cafeetje of andere gelegenheden. Het respect naar vrouwen toe is van zowel de alleen gaande heren, maar ook van stelletjes bijzonder goed. Een gezellig gesprek is zo gemaakt en men is beslist niet opdringerig. Ik ben er inmiddels achter dat ik zelf moet aangeven als ik iemand mee naar boven wil en wat verder wil gaan. Maar soms ontstaat er boven op de kamertjes ook onverwachts een leuk contact.  Iedereen heeft haar of zijn eigen voorkeur en dat is bij mij ook het geval. Inmiddels ben ik mijn voorkeur een beetje aan het verleggen en heb laatst ook een keer sex gehad met twee mannen te gelijk. Dit was geheel nieuw voor mij en had me vooraf nooit ingedacht dat ik dat iets zou vinden. Wie weet wat de toekomst nog meer zal brengen. Ik kan het zeker iedere alleenstaande vrouw aanraden en niet te lang te wachten met de beslissing te nemen, maar gewoon de auto in te stappen en te doen. Je bent zeker niet de enige, want de afgelopen tijd zijn er, zoals ik al eerder schreef, steeds meer alleenstaande vrouwen. Hans en monique zijn prima en erg nette mensen en dat vind je zeker terug in de atmosfeer van deze club.

Kom jij ook?
Als ik er ben geef ik je misschien dan wel een rondleiding en als ik er niet ben zijn er vele anderen die jou zeker op het gemak zullen stellen. In eerste instantie wilde ik hier een verhaal neerzetten over enkele belevenissen die ik hier heb gehad, maar besloot dit toch liever voor mezelf te houden. Ik vind namelijk dat iedereen dat zelf maar lekker moet komen ontdekken.
Wie weet tot ziens!
Saskia

BERICHTEN / VERSLAGEN LATEN WE GEMIDDELD TWEE JAAR STAAN

Hallo iedereen,
Omdat ik amper verslagen van alleenstaande vrouwen tegenkom en zelf tot deze groep behoor vond ik het een goed idee om eens iets te schrijven zodat misschien wel meer alleenstaande dames dit zullen gaan doen. Laatst sprak ik even met hans aan de bar en hij bevestigde ook dat er steeds meer single dames de stap durven te nemen en er iedere avond wel een aantal rondlopen. Goed nieuws dames, het is immers 2017 en waarom zullen wij als alleen staande vrouwen achter blijven. Wij hebben toch ook zo onze gevoelens en af een toe een verzetje nodig?  De eerste keer dat ik bij club monique kwam werd ik direct goed ontvangen en rondgeleid. Een enkele keer komt monique nu naar mij toe of ik een alleenstaande vrouw die voor het eerst is wil rondleiden. Dit vind ik erg leuk om te doen, want ik weet uit eigen ervaring wat zo’n eerste keer allemaal in je om gaat. Geheel onterecht stel je zo’n eerste bezoek steeds weer uit. In mijn geval wilde ik het al een half jaar, maar vond het moeilijk om deze stap alleen te nemen. Maar toch heb ik destijds de stoute schoenen aangetrokken en kwam er al snel achter dat ik dit veel eerder had moeten doen en het allemaal niet zo beladen is als dat ik vooraf had gedacht. In tegendeel zelfs. Het was reuze relaxed en de ontvangst en sfeer waren echt zo fantastisch dat ik me al direct erg fijn voelde en inmiddels zelfs al een soort van “thuis” gevoel heb op het moment dat ik binnenstap. Ik zie het inmiddels als mijn uitje en het bevalt me stukken beter dan een cafeetje of andere gelegenheden. Het respect naar vrouwen toe is van zowel de alleen gaande heren, maar ook van stelletjes bijzonder goed. Een gezellig gesprek is zo gemaakt en men is beslist niet opdringerig. Ik ben er inmiddels achter dat ik zelf moet aangeven als ik iemand mee naar boven wil en wat verder wil gaan. Maar soms ontstaat er boven op de kamertjes ook onverwachts een leuk contact.  Iedereen heeft haar of zijn eigen voorkeur en dat is bij mij ook het geval. Inmiddels ben ik mijn voorkeur een beetje aan het verleggen en heb laatst ook een keer sex gehad met twee mannen te gelijk. Dit was geheel nieuw voor mij en had me vooraf nooit ingedacht dat ik dat iets zou vinden. Wie weet wat de toekomst nog meer zal brengen. Ik kan het zeker iedere alleenstaande vrouw aanraden en niet te lang te wachten met de beslissing te nemen, maar gewoon de auto in te stappen en te doen. Je bent zeker niet de enige, want de afgelopen tijd zijn er, zoals ik al eerder schreef, steeds meer alleenstaande vrouwen. Hans en monique zijn prima en erg nette mensen en dat vind je zeker terug in de atmosfeer van deze club.

Complimenten
Hoe weten jullie toch iedere keer weer aan zulk geweldig barpersoneel te komen. Zit zelf in de horeca en weet dat dit niet makkelijk is. Die Lis is echt toppie hoor. Mooi, lief en vlot achter de bar staat zij jullie gasten bij. Echt om als horeca ondernemer jaloers op te zijn. Keer op keer verbazing van de heerlijke gemoedelijkheid in jullie club. Iedereen vriendelijk, geen vervelende gasten en iedereen tevreden. Ook tijdens de avonden zijn de gasten die ik spreek erg enthousiast. Als horeca ondernemer zie ik meer de horeca kant, maar ook boven is alle prima voor elkaar. Condoom mandjes altijd goed gevuld en op iedere kamer, matrassen altijd netjes en schoon. Ik ben zeer proper ingesteld dus vind dat erg prettig. Zal jullie iedereen aanraden en hoop nog lang bij jullie langs te mogen komen. Met vriendelijke groet E

Lieve Monique en topteam,
13 augustus – jeetje, is dat alweer een maand terug? – weer eens bij jullie club geweest. Het was al even geleden, aangezien de afstand Emmen – Wieringerwerf toch wel een dingentje is. Soms rijden we ’s nachts nog terug naar huis, maar deze keer lekker overnacht in een hotel in de buurt, wat erg fijn was na een erotisch avondje uit. En wat hadden we weer een toffe avond, die veel te snel voorbij was! We voelen ons bij jullie erg op ons gemak. Bezoek aan een parenclub is niet iets wat we wekelijks doen (en ook nog niet zo lang), dus geeft altijd wel wat spanning, maar die spanning glijdt bij jullie al meteen bij de binnenkomst van je af. Na de altijd even vriendelijke ontvangst door Monique, kom je in de gezellige bar, waar je langs de dansvloer heen loopt naar de door naar de schone en verzorgde kleedruimtes. Omgekleed kun je eerst in de sfeervolle bar een drankje nuttigen en even wennen. Het maakt er niet uit hoe je er uit ziet of wat je aan hebt: iedereen is welkom en wordt gerespecteerd. Heb je zin in een rustig, erotisch avondje uit met z’n tweetjes: lekker samen wat drinken aan de bar of in de knusse zitnisjes, wat rondlopen en kijken naar alle vrijende mensen, dan kan dat! Niemand dringt zich aan je op. Wil je met anderen de spanning opbouwen, dan is een leuk contact zo gemaakt. De prachtige rokerssalon is een uitkomst, waar veel andere clubs een voorbeeld aan kunnen nemen. Iedereen is vrij te doen wat hij wil, maar het is fijn dat de niet-rokers niet in de rook hoeven zitten en de rokers zich lekker kunnen terugtrekken in deze luxe rookruimte. Slechts één klein minpuntje vinden wij: er wordt niet of nauwelijks gedanst. Waar dit aan ligt? Wij hebben geen idee!! De sfeervolle en mooie dansvloer nodigt absoluut uit! maar – buiten gebruik van de dansvloer op de BDSM avonden –hebben wij nog niet gezien dat er gedanst wordt. We hebben een keer een poging ondernomen – als er één schaap over de dam is…., – maar we bleven met z’n tweetjes. Dat vinden we wel jammer! We zijn geen mensen voor thuisdates, bezoeken wel eens een club in de buurt, maar we komen toch steeds weer uit bij club Monique! Hier is een prettige en ontspannen sfeer, mooie ambiance, alles is er fris en schoon, heel vriendelijk personeel, goed buffet en geweldig leuke en afwisselende thema-avonden. We hebben al diverse avonden bezocht en genieten steeds weer van elke thema-avond op een eigen, bijzondere manier. Zelf doen we niet aan BDSM, maar de combi-avond vinden we bijzonder om te bezoeken; heel mooi om te zien hoe mensen dit beleven. De he-ho-bi-avond is geil en spannend, we hebben bij jullie onze eerste trio met een bi-man erbij ervaren; dit was zowel voor de man als de vrouw genieten met een G. En wordt het wat te druk (soms met een man of drie erbij wordt ons wat teveel) dan wordt bij jullie club een vriendelijk ‘nee’ door alle gasten gerespecteerd! De paren-avonden zijn erg leuk om andere stelletjes met elkaar bezig te zien, te ontmoeten, waarbij we erg kunnen genieten van een vrouw-vrouw avontuur. Zo ook deze laatste keer hadden we een geweldige match met een leuk stel uit Tilburg! Heerlijk genoten van dit fantastische (samen)spel en we voelden ons goed en gelijkwaardig bij deze lieve mensen. We waren daarom blij verrast te lezen dat ook zij hebben genoten en ons nog wel eens willen ontmoeten. Nou dat is zeker wederzijds! We willen jullie hartelijk bedankten voor de fijne avonden die we steeds bij jullie prachtige club beleven; en er zullen nog vele volgen. Met zeker ook de complimenten aan Maurice en zijn lieve blonde collega (weten haar naam niet). Lfs, P & P uit Emmen\

Beste Monique,
Afgelopen zaterdag, 13 augustus, zijn wij voor de eerste keer bij jullie in de club geweest. Na entree hebben we een fijne rondleiding gekregen waar alles te vinden was en hoe het bij jullie werkt, keurig. Het is een heel mooie en sfeervolle ambiance. Na het buffet zijn we naar boven gegaan en hebben in de diverse kamers gekeken en gehoord hoe het er her en der spannend aan toe ging. In de loop van de avond kwamen wij bij de massagetafels waar een stel samen aan het vrijen was. Mijn vrouw wilde graag een relaxende massage van me en ging dus liggen op de eerste tafel. Haar rug masserend kon ik zo af en toe een blik werpen op het vrijende stel naast ons. Het stel keek ook af en toe vriendelijk terug. Op enig moment duwde ik voorzichtig het linkerbeen van mijn vrouw iets opzij, waarna de vrouw van het stel opeens heel lief vroeg: ‘mag ik haar ook even aanraken?’ Waarop ik bevestigend antwoordde…..van het een kwam het ander tussen deze twee mooie dames en zijn we uiteindelijk in een van de zijkamers terecht gekomen waar we als stellen hebben gevreeën maar zeer zeker de beide dames elkaar heerlijke aandacht hebben gegeven. Voor ons allemaal nieuw, maar deze lieve mensen uit Emmen zouden we graag nog wel eens willen ontmoeten  Rest ons jullie compliment te maken voor de fijne club en de nette verzorging!
X M en M – Tilburg.

Beste Monique
gisteren 23/09/2018 vanuit Den Haag voor de eerste keer bij jullie langs geweest na de rondleiding van een erg charmante dame. omgekleed en aan de bar iets gedronken. langzaam werd het drukker, waarbij mij een mooie dame met lang zwart haar opviel. na een geruime tijd was het tijd om boven eens polshoogte te nemen wat ik allemaal zag beviel mij heel erg. Op een gegeven moment vroeg de mooie dame met lang zwart haar of ik haar een massage wilde geven ,uiteraard ben ik hier op ingegaan en dit monde uit in een zeer heet avontuur met tussen poses om even op adem te komen en beneden wat te drinken . werd er al snel omgeroepen dat ze bijna gingen sluiten WOW wat is de tijd voorbij geschoten. snel nog voor de 3de keer onder de douche met de haar en omgekleed. nog innig afscheid genomen. en weer dik voldaan in de auto terug naar huis wat een super avond was dit Dank hiervoor en ik kom opzeker nogmaals langs.Gr.Willem

Beste Hans, Monique en Maurice,
Wij komen eigenlijk altijd op de vierde zaterdag omdat dat echt ons ding is en wij ons heel erg vermaken op die avond. Slaan daarom geen maand over. Toch wilde we afgelopen keer ook eens zo een caribische avond meemaken en hebben onze ogen uitgekeken. Jullie hadden er enorm veel werk van gemaakt en zag er echt schitterend uit. Ook vonden we het heel erg gezellig en wat was dat een fantastisch optreden van Melissa. Hadden haar laatst ook al gezien bij Holland got talent en vonden het geweldig om haar nu van zo dichtbij samen met dat andere meisje aan de danspaal bezig te zien. Onze avond blijft de vierde zaterdag van de maand, maar de eerst volgende caribische avond gaan we zeker kijken of we ook weer kunnen. Groetjes van Frans en Ellie

Lieve Hans en Monique,
Als single vrouw kom ik al geruime tijd met enige regelmaat in jullie schitterende club. Ben op diverse avonden geweest met uitzondering van de geil met stijl omdat die alleen voor paren is. Heb altijd wel een leuk kontakt, soms een stel en soms een single man. Vaak wordt er negatief gedaan over single mannen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik bij jullie nooit last heb van opdringerige single mannen. In tegendeel, ze behandelen mij als vrouw netjes en met respect. Dat is mede aan jullie beleid en goede rondleidingen te danken. Een man weet precies waar hij aan toe is en begrijpt dat wanneer hij netjes is met respect veel vrouwen zullen openstaan voor een erotisch kontakt. Vind het jammer dat mannen bijna nooit een verslag schrijven, want ik verneem altijd veel positieve geluiden tijdens de avonden. Ik hoop dat jullie hier nog lang mee doorgaan, want als alleenstaande jonge werkende moeder van twee kids, die niet al te veel tijd heeft, leef ik er iedere keer echt naar toe om een avond bij jullie door te brengen. Kus en tot snel Paula (eigenlijk een fake naam, maar zal jullie volgende keer wel aangeven dat dit mailtje van mij komt, zodat jullie weten van wie deze is)

Gisteravond voor de eerste keer jullie club bezocht.
Het was een prima ervaring. In tegenstelling tot andere clubs geen hordes alleenstaande mannen die je overal volgen. De rondleiding door 1 van de vaste gasten, de geweldige bediening van de bardame die ook nog een gezellige babbel heeft, de muziek op een volume waarbij je normaal een gesprek kunt voeren, het prima eten en de relaxte sfeer hebben er voor gezorgd dat wij zeker vaste bezoekers worden. De eerstvolgende keer wordt zeker de avond ” geil met stijl”. Monique en medewerkers. …Tot dan! ?

Beste Monique,
Dank je wel voor ons 1e ervaring met een parenclub. We hebben een leuk stel ontmoet en heerlijke sex gehad. We hebben nu wel een hele mooie hobby erbij. We komen de 14e November terug en fantaseren er nu al over. groeten Ad en El

Sinds een paar maanden zijn wij regelmatige bezoekers van Monique.
Hoewel we er in het begin best wel tegenop zagen om een parenclub te bezoeken is ons dat heel erg mee gevallen, dit omdat er een heel ongedwongen sfeer hangt in de club. Het is echt een leuk uitje geworden, lekker drankje, goed eten, leuke mensen. Mooie nette schone club met diversen speciale avonden…. dus voor ieder wat wils. T en I

Onze complimenten aan jullie
Allereerst willen wij onze lof uitspreken over jullie club. Enkele jaren terug waren we vaste bezoekers zoals jullie vast nog wel weten maar zijn vervolgens aan het thuis daten geraakt. Dat thuis daten is toch niet helemaal hetgeen wij er van verwachtte en na enkele minder leuke ervaringen en vervelende dingen te hebben ondervonden besloten wij toch ons club leven op te pakken en kwamen zo natuurlijk bij jullie terecht. Dat jullie club heel erg schoon en fris is wisten we al, maar wat is er veel veranderd zeg. We hadden met Hans nog even gesproken over al die nieuwe avonden en die gaan wij zeker allemaal eens uitproberen. We hadden daar al iets over gelezen op jullie website en ook van vrienden vernomen dat die caribische avond heel erg leuk is en zullen er dan ook zeker bij zijn.Maar ook hebben we gezien dat jullie veel vernieuwd hebben en het ziet er allemaal heel goed en doordacht uit. Wat hebben wij dit de laatste tijd gemist en gaan vast en zeker heel vaak komen. De kop is er nu af en jullie zullen ons zeker heel vaak gaan zien. L en V

KIJK DIRECT IN DE AGENDA