CONTACTFORMULIER & RESERVERINGSFORMULIER

Wij beantwoorden altijd alle mail. Geen mail of reserveringsbevestiging ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

KLIK HIER VOOR DAGEN TIJDEN EN PRIJZEN
Alleen op vrijdagen en zaterdagen, als wij open zijn, kan men ons telefonisch overdag voor opening tussen 11.00 en 18.00 uur bereiken op 0227 555216. Tijdens de avonden dat wij open zijn hebben we het te druk om telefonische informatie te geven. Korte vragen kunnen we dan wel beantwoorden.

Reserveren is niet verplicht maar reserveren geeft wel 100% zekerheid op een plaats. Een gereserveerde plaats houden we tot 21.00 uur vast en deze kunnen we na 21.00 uur weer vergeven. Dus bij reservering is het noodzaak om er voor 21.00 uur te zijn. Een reservering is geldig zodra wij de bevestiging hebben verzonden. 

RESERVEREN KAN ALLEEN ALS JE DE VOLGENDE ONDERSTAANDE VRAGEN MET “NEE” KAN BEANTWOORDEN:

A: Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? B: Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? C: Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? D: Ben je in thuisisolatie i.v.m. coronavirus?

[wpgdprc “Wanneer je dit formulier gebruikt ga je akkoord met de verwerking van gegevens via deze website/nieuwsbrief.”]

KIJK DIRECT IN DE AGENDA