Paren zijn bij ons altijd goed af

Paren zijn bij ons altijd goed af

Tijdens al onze gemengde avonden, wanneer het niet alleen voor paren is, hebben wij twee aparte ruimtes voor paren die geen contact met singles willen. Dus deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor stelletjes die alleen contact willen met een stel. We hebben hier erg veel goede reacties over ontvangen zowel van de paren als van singles. Zo weet men namelijk precies waar men aan toe is.  Ook hebben we één zaterdag avond die alleen voor paren is en waar dus geen single mannen, maar wel single vrouwen mogen komen. Uiterlijk en leeftijd spelen geen enkele rol. Onze gasten variëren tussen de 18 en 70 jaar. Slank, vol slank, het maakt niets uit. Wij weten dat erg veel vrouwen zich zorgen maken over hun uiterlijk, maar geloof ons, dat is echt nergens voor nodig. Hier komt iedereen en wordt iedereen met respect behandeld. 

ONZE VERSCHILLENDE AVONDEN, ZIE OOK ONZE AGENDA


VRIJDAG AVONDEN:
DISCOVERY PARTY: onze altijd goed bezochte Discovery Party. Deze avond is al vele jaren een zeer groot succes en er is werkelijk van alles te zien en te beleven. Echt zo’n avond om nog lang over na te praten. We verzoeken je op deze avond aansluitend te parkeren.


NYMPHONIGHT:  Dit is de enige avond waarvoor gereserveerd moet worden en waarop we iedere maand helemaal vol zitten. Dit is een avond voor ervaren nymphomane vrouwen en echte liefhebbers en liefhebsters.


HEBI AVONDEN: Ook hebben we actieve HeBi avonden. Deze zijn zowel voor hetero seksuele zeer geschikt, maar ook voor biseksuele mannen en vrouwen. Voor biseksuele mannen of biseksuele stelletjes een echte aanrader omdat op deze avond niet vreemd gekeken zal worden van m/m contacten.  Naast hetero bezoekers trekt deze avond ook zeer veel bi stelletjes en bi mannen.


ZATERDAG AVONDEN:
PAREN AVOND:  Onze parenavond is een geweldige sfeervolle en gezellige avond welke alleen voor parentoegankelijk is. Dit is vaak ook een zeer geschikte avond voor stelletjes die voor de 1e keer een parenclub willen bezoeken. Al komen er uiteraard op al onze diverse  avonden firsttimers. het is maar net waar de voorkeur naar uit gaat.

HEBI AVOND: Ook hebben we één keer per maand een actieve HeBi avonden op zaterdag. Deze zijn zowel voor hetero seksuele zeer geschikt, maar ook voor biseksuele mannen en vrouwen. Voor biseksuele mannen of biseksuele stelletjes een echte aanrader omdat op deze avond niet vreemd gekeken zal worden van m/m contacten.  Naast hetero bezoekers trekt deze avond ook zeer veel bi stelletjes en bi mannen.

COMBI ZATERDAG: Dit is een combi avond van swingers en BDSM. Dus of je nu voor een erotisch contact komt of voor een BDSM-contact, deze  avond wordt ook wel de Discovery van de zaterdag avond genoemd! Er is werkelijk van alles te zien en te. Op deze avond is er altijd een erotische shop en een spannende demo op ons podium.
UPER THEMA AVONDEN: Vier keer per jaar hebben we een super thema avond waarvoor we onze schitterende club helemaal ombouwen en aanpassen op het thema. Denk daarbij maar eens aan o.a. een Caribbean night, een Hot Summer Party, een Amazing Winter Party en een Halloween Party.

Wij hebben als enige club zeer veel verschillende avonden omdat wij het zo altijd spannend en leuk willen houden. Dus probeer gerust ook eens een andere avond.

KIJK DIRECT IN DE AGENDA