Paren zijn bij ons altijd goed af

Paren zijn bij ons altijd goed af

Tijdens al onze gemengde avonden, wanneer het niet alleen voor paren is, hebben wij twee aparte ruimtes voor paren die geen contact met singles willen. Dus deze ruimte is uitermate geschikt voor stelletjes die alleen contact willen met een stel. We hebben hier erg veel goede reacties over ontvangen zowel van de paren als van singles. Zo weet men namelijk precies waar men aan toe is. Op iedere 2e zaterdag(vanaf 2023 op iedere 4e zaterdag) van de maand hebben we een avond die alleen voor paren is en waar dus geen single mannen, maar wel single vrouwen mogen komen. Uiterlijk en leeftijd spelen geen enkele rol. Onze gasten variëren tussen de 18 en 70 jaar. Slank, vol slank, het maakt niets uit. Wij weten dat erg veel vrouwen zich zorgen maken over hun uiterlijk, maar geloof ons, dat is echt nergens voor nodig. Hier komt iedereen en wordt iedereen met respect behandeld. Met paren bedoelen wij een man en een vrouw samen, dus niet twee mannen en ook geen man met een travestie dame.

ONZE VERSCHILLENDE AVONDEN, ZIE OOK ONZE AGENDA
VRIJDAG AVONDEN:
Iedere 1e vrijdag v.d. maand onze altijd goed bezochte Discovery Party. Deze avond is al vele jaren een zeer groot succes en er is werkelijk van alles te zien en te beleven. Echt zo’n avond om nog lang over na te praten. We verzoeken je op deze avond aansluitend te parkeren.
Iedere 2e vrijdag van de maand hebben wij de Nympho-night. Dit is de enige avond waarvoor gereserveerd moet worden. Dit is een avond voor ervaren nymphomane vrouwen en echte liefhebbers en liefhebsters.
Iedere 4e vrijdag van de maand is een he bi avond met regelmatig weer wat anders. Zie voor deze avond ook onze agenda. Ook zeer geschikt voor single vrouwen.
Iedere 5e vrijdag in de maand. Slechts vier keer per jaar zit er een extra vrijdag in de maand. Raadpleeg onze agenda voor de invulling van deze avond.

ZATERDAG AVONDEN:
Iedere 1e zaterdag van de maand hebben we een HE-Bi party. Op deze avond komen ook bi-mannen, bi-vrouwen en bi-stelletjes. We verzoeken je op deze avond aansluitend te parkeren i.v.m. de drukte van deze avond.
Iedere 2e zaterdag van de maand is onze paren avond. (vanaf 2023 op iedere 4e zaterdag) Het is een geweldige sfeervolle en gezellige avond welke alleen voor parentoegankelijk is. 
Iedere 4e zaterdag van de maand hebben we een combi avond van swingers en BDSM.(vanaf 2023 op iedere 2e zaterdag) Dus of je nu voor een erotisch contact komt of voor een BDSM-contact, Deze zeer druk bezochte avond wordt ook wel de Discovery van de zaterdag avond genoemd! Er is werkelijk van alles te zien en te beleven op BDSM-gebied. We verzoeken je op deze avond aansluitend te parkeren i.v.m. de drukte.
De vijfde zaterdag van de maand hebben we een wisselend  thema. Raadpleeg altijd onze agenda voor deze avonden

Wij hebben als enige club zeer veel verschillende avonden omdat wij het zo altijd spannend en leuk willen houden. Dus probeer gerust ook eens een andere avond.

KIJK DIRECT IN DE AGENDA