BEDIENING AAN TAFEL À LA CARTE

ONBEPERT ETEN ZOVEEL JE MAAR WIL

Als enige Parenclub in Nederland gaan wij eten aan tafel bedienen. Deze extra luxe service heeft voor onze gasten diverse voordelen.  Je kan lekker onbeperkt eten bestellen vanaf onze kaart. We hebben zowel voorafjes (het voorspel), iets groters (de daad), nagerechtjes (het naspel) en voor de snelle trek (het vluggertje). Wij zullen ons eetkaartje geregeld aanpassen en daarbij zeker ook rekening houden met het jaargetijde. En buiten deze kaart om hebben we een schitterende gebaksvitrine met een keur aan gebak om zelf te mogen afpakken.

Niet alleen het eten is bij ons prima geregeld, maar ook met onze dranken gaan wij heel ver. Het assortiment dat wij bieden is nergens zo uitgebreid en mocht jouw drankje er niet bijstaan mail het gerust en wij zullen ons best doen(lukt niet altijd) om het op voorraad te hebben.

KLIK HIER VOOR AL ONZE DRANKEN

Ook exclusieve dranken hebben wij in huis en doen we niet moeilijk over. Wij hebben ook dure VSOP Cognacs en exclusieve Whisky soorten welke we alleen puur schenken. De overige cognacs en whisky soorten schenken we ook als mix.