Wij hoeven geen gegevens 100% discretie

Een bezoek aan parenclub Monique is 100% discreet. In tegenstelling tot veel andere parenclubs hoeft men bij ons geen namen en gegevens achter te laten.

Parenclub Monique GELD-TERUG-GARANTIE

PARENCLUB MONIQUE IS DE ENIGE CLUB MET EEN 100% GELD TERUG GARANTIE!

Wij hebben niets te verbergen en weten dat het vaak de dames zijn die dat laatste zetje over de drempel moeten hebben. Om dat laatste zetje te geven hebben wij het geld terug systeem voor stelletjes en vrouwen die voor het eerst een parenclub willen bezoeken. Wanneer jullie op vrijdag of zaterdag bij opening tussen 20.00 en 20.15 uur aanwezig zijn en de avondbijdrage voldoen dan ontvangen jullie een uitgebreide rondleiding en krijgen tot 21.30 uur de kans om alsnog te besluiten de avond niet verder te willen blijven. De koffie, thee of drankjes die jullie tot deze tijd hebben genuttigd nemen wij dan geheel voor onze rekening en wanneer jullie je voor 21.30 uur melden bij de receptie ontvangen jullie het gehele betaalde bedrag retour. Geen moeilijk gedoe en geen vragen, maar gewoon direct jullie geld terug.
Omdat wij super trots zijn op de hygiëne en goede sfeer die onze club uitstraalt zijn wij de enige club die dit doen. Wij vinden het zo wie zo al erg fijn als jullie zo’n eerste keer aan ons toe vertrouwen. Dit geldt alleen voor paren (dit kan alleen bij contante betaling en niet bij pinnen).

Jullie denken er al lang over, maar hebben de stap tot op heden nog niet genomen. Wij begrijpen dat het best spannend is zo’n eerste keer en hebben zelf ook net als zovele andere mensen deze stap voor het eerst genomen. Vandaar besteden wij altijd extra aandacht aan deze groep “nieuwe gasten”. Wanneer jullie onze website goed hebben doorgenomen en er blijven nog vragen over kunnen jullie ons altijd eventjes een mailtje sturen. Monique zal deze altijd binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

BIJ PARENCLUB MONIQUE ALLEEN EERLIJKE ALL INCLUSIVE PRIJZEN!
ZIE ONZE PRIJZEN PAGINA

De eerste keer?
Vraag het gerust!

Als jullie nog nooit eerder een parenclub hebben bezocht adviseren wij eerst deze pagina door te lezen. Ook is het vaak fijn om jullie eventuele vragen direct door ons beantwoord te zien en daarvoor hebben wij onze 24 uur vraagservice. Wij streven ernaar om jullie vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

Eigenlijk kunnen jullie alles vragen, want wij kijken nergens raar van op. Wij vinden het juist fijn om jullie met een goed gevoel naar ons te doen afreizen. Zoals eerder vermeldt krijgen jullie bij binnenkomst ook een uitgebreide rondleiding en kunnen hier ook al jullie vragen aan ons kwijt. Wij vinden dat jullie achteraf altijd terug moeten kijken op een nieuwe belevenis en fijne avond. En nogmaals, er mag veel, maar niets moet! Gewoon lekker rondkijken en gebruik maken van de diverse faciliteiten kan zo’n eerste keer al spannend zijn, zonder dat er sex hoeft plaats te vinden. Al mag dat natuurlijk altijd, want daar laten we iedereen geheel vrij in.

Wij nemen alle tijd voor stellen die nieuw zijn in dit wereldje.

Wij zijn er dan ook zeker van overtuigd dat firsttimers in dit wereldje bij ons het beste uit zullen zijn. Op al onze avonden met uitzondering van de Nymphonight komen altijd veel firsttimers.  

Een parenclub?

Op het internet zijn de laatste jaren veel parenclubs te vinden. Het woord parenclub is erg populair en aantrekkelijk om te gebruiken. Enorm in opkomst zijn de zaken die zich vooral bezighouden met de zogenaamde amateur prostitutie. Momenteel zijn er in ons land al zeven “parenclubs” die dit toelaten. In deze clubs lopen vaak een aantal Spaanstalige dames die geld voor hun bewezen diensten vragen. Ook mag je als vrouw van een stel een geldelijke vergoeding voor sex vragen.

Drugsbeleid bij parenclub Monique?

Dan hebben we nog de vele parenclubs waar pillen en drug zijn toegestaan. Officieel geeft men op de website en in de locatie zelf op bordjes aan dat dit niet het geval is, maar eenmaal binnen gaat het er toch heel anders aan toe. Des te later op de avond des te meer “wappie” stellen er lopen onder invloed van deze drug.

Succes?

In ons land zijn er slechts enkele parenclubs waar dit allemaal niet is toegestaan en daar zijn wij er één van. Wij denken ook dat wij daar ons succes aan te danken hebben en mensen daardoor uit het gehele land de weg naar ons weten te vinden.

KLIK HIER VOOR ONZE HUISREGELS

Wie komen er zoal?

Kort maar krachtig, bijna iedereen. Alle leeftijden van begin twintig tot eind zestigers.  Denk vooral niet dat er alleen mensen komen met “het ideale figuurtje”, lang, kort, dik en dun, er loopt van alles wat en dat maakt nu juist die speciale sfeer van deze avonden. Mensen uit alle lagen van de bevolking die hun seksuele belevingswereld willen verruimen en een extra erotische spanning aan hun relatie willen toevoegen.

Is een seksueel contact verplicht?

Uiteraard komen er gasten voor een spannend contact, waar wij dan ook alle mogelijkheden voor bieden, maar verplicht is seksueel contact absoluut niet! Lekker van de avond genieten, wat rondkijken, gebruik maken van sauna en  stoombad, een gezellig praatje aan de bar met gelijkgestemden is natuurlijk ook mogelijk. Soms ontstaan er op deze manier ook leuke contacten waarbij afspraken gemaakt worden.

Mochten jullie wel een seksueel contact aangaan is op de kamers ook overal aan gedacht. Op alle kamers liggen voldoende condooms tissues en condoombakjes. Al onze kamers worden gedesinfecteerd volgens de richtlijnen van de GGD.

Het ideale figuur?

Een bekend probleem is dat men best wel eens een avond zou willen bezoeken, maar zich afvraagt of men hier wel het juiste figuur voor heeft. Dit speelt vooral vaak bij de dames. Deze dames of natuurlijk ook heren, kunnen we direct geruststellen. Onze avond worden bezocht door dames en heren van alle formaten. Dus maak je vooral niet druk om je overgewicht, te kleine of grote borsten, heupen, buik of billen, werkelijk iedereen is bij ons ruimschoots vertegenwoordigd en niemand zal je op je uiterlijk veroordelen. Wees dus ook niet bang dat je nagekeken zal worden, want men is hier alles gewend en de sfeer is zo goed dat iedereen gelijk is.

Wat trekt men aan?

Dit kan variëren voor de vrouw van een eenvoudig setje bh en slip of string tot een sexy body of ander speel pakje van stof, leer of lak, het maakt allemaal niets uit. Setjes met jarretels zijn niet echt makkelijk en worden dan ook niet veel gedragen. Mannen dragen een slip, string of boxersshort. De mannen lopen meestal op blote voeten, vrouwen maken soms de keuze om op schoenen of laarsjes te lopen. Op de Discovery Party en de Combi Saturday mag ook lak leer en fetisj kleding en T- Girls mogen ook in jurkje of rokje met blouse. Jullie ontvangen bij binnenkomst een sleuteltje van een eigen afsluitbaar kledingkastje

Bij binnenkomst?

Wanneer jullie nog nooit een erotische uitgaansgelegenheid hebben bezocht en jullie geven dat bij binnenkomst even aan, zullen we jullie voorzien van een uitgebreide rondleiding met enkele tips en adviezen. Na de rondleiding adviseren we jullie lekker te ontspannen met een drankje aan de bar of op een van de gezellige zitjes. Jullie zullen merken dat er een goede sfeer is en iedereen openstaat voor een gezellig praatje. Wees niet bang om te praten, hier kan je veel van opsteken en tenslotte komt iedereen voor een gezellige avond.

Zijn er bepaalde gedragscodes?

Jazeker, binnen onze avonden is er een groots wederzijds respect voor iedereen. Wij kunnen zeggen dat misdragingen niet voorkomen en eenieder zich aan de huisregels houdt. Een ongeschreven regel is dat niets moet en bijna alles mag. Wanneer je iets niet wil zal dit ook niet gebeuren. Wanneer iemand je aanraakt hoef je alleen maar nee te schudden of haar of zijn hand voorzichtig terug te leggen. Dit is de belangrijkste regel die door iedereen gerespecteerd wordt.

Belangrijk!

Maak als stel onderling goede afspraken. Tot hoever willen jullie gaan zo’n eerste maal. Jullie kunnen afspreken alleen te kijken zo’n eerste keer, of misschien, wanneer jullie tegen “het juiste stel”, “man” of “vrouw” aanlopen al een seksueel contact aangaan. Indien jullie kiezen voor het laatste, maak dan goede afspraken tot hoever jullie willen gaan. Wij noemen als voorbeeld, alleen strelen, zoenen of misschien al een stap verder. Dan kunnen jullie nog de afspraak maken van wel of geen gemeenschap met een ander. Let op deze afspraken moeten jullie vooraf goed met elkaar hebben doorgenomen om misverstanden binnen je relatie te voorkomen. Je hoeft geen seks te hebben om toch een spannende avond te beleven!

Voor een single dame of single heer is het ietsje makkelijker omdat je alleen vooraf dingen voor jezelf kan afspreken. Als single hoef je dus geen afspraken te maken met je partner.

Moeten we verder nog iets meenemen?

Wanneer jullie onze avonden bezoeken hoeven jullie verder niets mee te nemen en nergens aan te denken. Werkelijk alles is hier aanwezig en jullie mogen overal gebruik van maken. Handdoeken, deodorant, zeep, condooms zijn allemaal hier aanwezig. Jullie hoeven voor het gebruik hiervan ook verder niets extra te betalen, want ook dit valt net als onze à la carte eten en alle drankjes allemaal binnen onze all in formule.

Enkele tips:
  • Kom niet alleen voor de seks! Maar kom vooral om een avond gezellig door te brengen met gelijkgestemde ruimdenkende personen. Ook wanneer je geen seksueel contact met een ander hebt gehad moet je evengoed kunnen zeggen dat het een hele spannende en geslaagde avond was.
  • Wees niet bang om een bekende tegen te komen, deze komen namelijk voor hetzelfde en delen dan ook hetzelfde geheimpje als jullie. Stellen die dit is overkomen hebben dit altijd als bijzonder leuk ervaren.
  • Denk ook eens na, naar wat voor contacten jij/jullie eigenlijk opzoek bent/zijn. Hetero of biseksuele contacten, alles is mogelijk.
  • Wees vooral niet bang om ervoor uit te komen dat het jou/ jullie eerste keer is. Iedereen heeft dit immers ooit een keertje meegemaakt. Zeg ook rustig tegen anderen dat het jouw/jullie eerste maal is. Jullie zullen dan merken dat hier veel begrip voor is en zullen dan ook ervaringen horen hoe andere bezoekers deze eerste maal beleefd hebben.

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Alles mag, maar niets moet! Iedereen is vrij om te doen en laten wat hij of zij zelf fijn, leuk en acceptabel vindt.

KIJK DIRECT IN DE AGENDA