Wij hoeven geen gegevens 100% discretie

Wie komen er zoal?

Kort maar krachtig, bijna iedereen. Alle leeftijden van begin twintig tot eind zestiger.  Wij zijn een club voor alles en iedereen en waar iedereen elkaar respecteert.  Er komen werkelijk mensen uit alle lagen van de bevolking die hun seksuele belevingswereld willen verruimen of een extra erotische spanning aan hun relatie willen toevoegen.

Is een seksueel contact verplicht?

Uiteraard komen er gasten voor een spannend contact, waar wij dan ook alle mogelijkheden voor bieden, maar verplicht is seksueel contact absoluut niet! Lekker van de avond genieten, wat rondkijken, gebruik maken van sauna en  stoombad, een gezellig praatje aan de bar met gelijkgestemden is natuurlijk ook mogelijk. Soms ontstaan er op deze manier ook leuke contacten waarbij afspraken gemaakt worden.

Mochten jullie wel een seksueel contact aangaan is op de kamers ook overal aan gedacht. Op alle kamers liggen voldoende condooms tissues en condoombakjes. Al onze kamers worden gedesinfecteerd volgens de richtlijnen van de GGD.

Het ideale figuur?

Een bekend probleem is dat men best wel eens een avond zou willen bezoeken, maar zich afvraagt of men hier wel het juiste figuur voor heeft. Dit speelt vooral vaak bij de dames. Deze dames of natuurlijk ook heren, kunnen we direct geruststellen. Onze avond worden bezocht door dames en heren van alle formaten. Dus maak je vooral niet druk om je overgewicht, te kleine of grote borsten, heupen, buik of billen, werkelijk iedereen is bij ons ruimschoots vertegenwoordigd en niemand zal je op je uiterlijk veroordelen. Wees dus ook niet bang dat je nagekeken zal worden, want men is hier alles gewend en de sfeer is zo goed dat iedereen gelijk is.

Wat trekt men aan?

Dit kan variëren voor de vrouw van een eenvoudig setje bh en slip of string tot een sexy body of ander speel pakje van stof, leer of lak, het maakt allemaal niets uit. Setjes met jarretels zijn niet echt makkelijk en worden dan ook niet veel gedragen, maar ook dat kan uiteraard gewoon. Mannen dragen een slip, string of boxersshort met ontbloot bovenlichaam. Ook kan je als man een bijpassend shirt dragen bij de boxer of slip, maar beslist geen t shirts met teksten etc. Het meest voorkomende is de kleur zwart. De mannen lopen meestal op blote voeten, vrouwen maken soms de keuze om op schoenen of laarsjes te lopen. Op de Discovery Party en de BDSM speel party mag ook lak leer en fetisj kleding en T- Girls mogen ook in jurkje of rokje met blouse. Jullie ontvangen bij binnenkomst een sleuteltje van een eigen afsluitbaar kledingkastje

Bij binnenkomst?

Wanneer jullie nog nooit een erotische uitgaansgelegenheid hebben bezocht en jullie geven dat bij binnenkomst even aan, zullen we jullie voorzien van een uitgebreide rondleiding met enkele tips en adviezen. Na de uitgebreide rondleiding mogen jullie je omkleden bij jullie eigen afsluitbare kleding kastje. Dit zijn grote kastjes waar ook jassen in passen. Verder adviseren we lekker te ontspannen met een drankje aan de bar of op een van de gezellige zitjes. Men zal merken dat er een goede sfeer is en iedereen openstaat voor een gezellig praatje. Wees niet bang om te praten, hier kan je veel van opsteken en tenslotte komt iedereen voor een gezellige avond.

Zijn er bepaalde gedragscodes?

Jazeker, binnen onze avonden is er een groots wederzijds respect voor iedereen. Wij kunnen zeggen dat misdragingen niet voorkomen en eenieder zich aan de huisregels houdt. Een ongeschreven regel is dat niets moet en bijna alles mag. Wanneer je iets niet wil zal dit ook niet gebeuren. Wanneer iemand je aanraakt hoef je alleen maar nee te schudden of haar of zijn hand voorzichtig terug te leggen. Dit is de belangrijkste regel die door iedereen gerespecteerd wordt.

Belangrijk!

Maak als stel onderling goede afspraken. Tot hoever willen jullie gaan zo’n eerste maal. Jullie kunnen afspreken alleen te kijken zo’n eerste keer, of misschien, wanneer jullie tegen “het juiste stel”, “man” of “vrouw” aanlopen al een seksueel contact aangaan. Indien jullie kiezen voor het laatste, maak dan goede afspraken tot hoever jullie willen gaan. Wij noemen als voorbeeld, alleen strelen, zoenen of misschien al een stap verder. Dan kunnen jullie nog de afspraak maken van wel of geen gemeenschap met een ander. Let op deze afspraken moeten jullie vooraf goed met elkaar hebben doorgenomen om misverstanden binnen je relatie te voorkomen. Je hoeft geen seks te hebben om toch een spannende avond te beleven!

Voor een single dame of single heer is het ietsje makkelijker omdat je alleen vooraf dingen voor jezelf kan afspreken. Als single hoef je dus geen afspraken te maken met je partner.

Moeten we verder nog iets meenemen?

Wanneer jullie onze avonden bezoeken hoeven jullie verder niets mee te nemen en nergens aan te denken. Werkelijk alles is hier aanwezig en jullie mogen overal gebruik van maken. Handdoeken, deodorant, zeep, condooms zijn allemaal hier aanwezig. Jullie hoeven voor het gebruik hiervan ook verder niets extra te betalen, want ook dit valt net als onze à la carte eten en alle drankjes allemaal binnen onze all in formule.

Enkele tips:
  • Kom niet alleen voor de seks! Maar kom vooral om een avond gezellig door te brengen met gelijkgestemde ruimdenkende personen. Ook wanneer je geen seksueel contact met een ander hebt gehad moet je evengoed kunnen zeggen dat het een hele spannende en geslaagde avond was.
  • Wees niet bang om een bekende tegen te komen, deze komen namelijk voor hetzelfde en delen dan ook hetzelfde geheimpje als jullie. Stellen die dit is overkomen hebben dit altijd als bijzonder leuk ervaren.
  • Denk ook eens na, naar wat voor contacten jij/jullie eigenlijk opzoek bent/zijn. Hetero of biseksuele contacten, alles is mogelijk.
  • Wees vooral niet bang om ervoor uit te komen dat het jou/ jullie eerste keer is. Iedereen heeft dit immers ooit een keertje meegemaakt. Zeg ook rustig tegen anderen dat het jouw/jullie eerste maal is. Jullie zullen dan merken dat hier veel begrip voor is en zullen dan ook ervaringen horen hoe andere bezoekers deze eerste maal beleefd hebben.

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Alles mag, maar niets moet! Iedereen is vrij om te doen en laten wat hij of zij zelf fijn, leuk en acceptabel vindt.

Een bezoek aan parenclub Monique is 100% discreet. In tegenstelling tot veel andere parenclubs hoeft men bij ons geen namen en gegevens achter te laten.

Parenclub Monique GELD-TERUG-GARANTIE

PARENCLUB MONIQUE IS DE ENIGE CLUB MET EEN 100% GELD TERUG GARANTIE!

Wij hebben niets te verbergen en weten dat het vaak de dames zijn die dat laatste zetje over de drempel moeten hebben. Om dat laatste zetje te geven hebben wij het geld terug systeem voor stelletjes en vrouwen die voor het eerst een parenclub willen bezoeken. Wanneer men vanaf dat de club open gaat tot anderhalf uur daaropvolgend besluit dat het niet is wat jullie verwachten dan ontvangt men het volledige entree terug incl. de genoten consumpties. Want ook die nemen wij dan voor onze rekening. Omdat wij super trots zijn op de hygiëne en goede sfeer die onze club uitstraalt zijn wij de enige club die dit doen. Wij vinden het zo wie zo al erg fijn als jullie zo’n eerste keer aan ons toe vertrouwen.  (Dit kan overigens alleen bij contante betaling en niet bij pinnen, want daar is ons betalingssysteem niet op gemaakt. Ook is deze geld terug garantie niet geldig op onze mega thema party’s als onze Caribbean, Hotsummer, Amazing winter en Halloween party).

Jullie denken er al lang over, maar hebben de stap tot op heden nog niet genomen. Wij begrijpen dat het best spannend is zo’n eerste keer en hebben zelf ook net als zovele andere mensen deze stap voor het eerst genomen. Vandaar besteden wij altijd extra aandacht aan deze groep “nieuwe gasten”.  

BIJ PARENCLUB MONIQUE ALLEEN EERLIJKE ALL INCLUSIVE PRIJZEN!
ZIE ONZE PRIJZEN PAGINA

UITGEBREIDE RONDLEIDING

Wij nemen graag alle tijd voor fisrttimers! Zoals eerder vermeldt krijgen jullie bij binnenkomst een uitgebreide rondleiding en kunnen dan ook al jullie vragen aan ons kwijt. Wij vinden dat jullie achteraf altijd terug moeten kijken op een nieuwe belevenis en fijne avond. En nogmaals, er mag veel, maar niets moet! Gewoon lekker rondkijken en gebruik maken van de diverse faciliteiten kan zo’n eerste keer al spannend zijn, zonder dat er seks hoeft plaats te vinden.  Al mag dat natuurlijk altijd, want daar laten we iedereen uiteraard geheel vrij in.

WIJ NEMEN GRAAG ALLE TIJD VOOR NIEUWKOMERS IN DIT WERELDJE

Wij zijn er dan ook zeker van overtuigd dat firsttimers in dit wereldje bij ons het beste uit zullen zijn. Op al onze avonden met uitzondering van de Nymphonight komen er altijd veel firsttimers, dus ook daarin staat men nooit alleen.  

BESLIST GEEN BETAALDE SEKS!

Op het internet zijn de laatste jaren veel parenclubs te vinden. Het woord parenclub is erg populair en aantrekkelijk om te gebruiken. Enorm in opkomst zijn de zaken die zich vooral bezighouden met de zogenaamde amateur prostitutie. Momenteel zijn er in ons land erg veel “parenclubs” die dit toelaten. In deze clubs lopen vaak een aantal  dames die geld voor hun bewezen diensten vragen. Ook mag je als vrouw van een stel een geldelijke vergoeding voor sex vragen. Dit is bij ons uitgesloten. Bij ons beslist geen prostitutie en ook geen verkapte prostitutie! Betaalde dames zijn bij ons niet welkom!

ZEER STRENG ANTI DRUGS BELEID

Het lijkt er tegenwoordig op dat drugs de norm is, maar daar verzetten wij ons streng tegen. Niet alleen bij de reguliere uitgaansgelegenheden, maar ook bij veruit de meeste parenclubs wordt het gebruik van drugs oogluikend toegelaten(gedoogd zullen we maar zeggen)  . Officieel geeft men op de website en in de locatie zelf op bordjes aan dat dit niet het geval is, maar eenmaal binnen gaat het er toch heel anders aan toe. Des te later op de avond des te meer “wappie” gasten er lopen onder invloed van drug. Dat wij dit niet beslist niet toelaten is ook één van de vele redenen dat mensen uit het gehele land die juist voor onze club kiezen.

KLIK HIER VOOR ONZE HUISREGELS

KIJK DIRECT IN DE AGENDA