Gender neutraal dus voor iedereen toegankelijk!

Single vrouwen zijn bij ons al lang geen uitzondering meer

Ook single vrouwen voelen zich bij ons erg thuis en al onze avonden worden steeds drukker bezocht door single vrouwen. Als single vrouw word je met meer respect behandeld als in de meeste uitgaansgelegenheden. Je zal je dus al direct op het gemak voelen. Om als vrouw naar een parenclub te gaan hoef je beslist geen Barbie te zijn, want leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Iedereen wordt hier gerespecteerd. Natuurlijk ontvangen wij vaak mailtjes van vrouwen die onzeker zijn over hun billen, borsten, benen en ga zo maar door. Dames, geloof ons……..dat is echt nergens voor nodig, want hier loopt iedereen door elkaar, slank, volslank tot dik……het maakt allemaal niet uit. Schaam je niet en besef dat je hier altijd lekker jezelf kan zijn. Bij ons komen beslist geen opdringerige mannen, maar heren die zich gewoon weten te gedragen. De single mannen komen net als de single vrouwen ook voor een seks pleziertje en/of een spannende avond en zullen vrouwen dus altijd netjes en met respect behandelen. In geen enkele club komen zoveel single vrouwen als bij ons.

Betaalde vrouwen worden niet toe gelaten!

Single mannen zitten nergens beter

Single mannen zitten ook nergens beter dan bij ons.
Zowel single mannen als single vrouwen voelen zich bij ons erg thuis. We spreken over single mannen en vrouwen, maar natuurlijk komen er ook single mannen en vrouwen naar ons die wel getrouwd zijn of een relatie hebben.

Bij ons komen beslist geen opdringerige mannen, maar heren die zich gewoon weten te gedragen. Dus mannen die komen voor een erotisch contact en een vrouw respecteren. Wij laten beslist geen groepjes mannen toe! Een uitzondering willen we maken voor twee mannen samen, maar beslist niet meer. Ook laten we het niet toe als groepjes mannen gescheiden binnenkomen. Dus maximaal twee vrienden, maar geen groepjes. We zijn een actieve club en veruit de meeste mannen gaan voldaan huiswaarts en hebben één of meerdere erotische contacten gehad. Leeftijd en uiterlijk doen er niet toe en of je nu groot of klein geschapen bent is ook geen issue. Onze ervaring is dat als je als man schoon en fris bent, je bijna altijd wel één of meerdere fijne erotische contacten zal beleven.

Om als single duidelijk te kunnen zien welke stelletjes geen contact willen met een single man of vrouw hebben we een aparte kamer voor paren die alleen contact zoeken met een ander paar. Alle overige kamers en ruimtes zijn zowel voor paren als voor single mannen en single vrouwen. Op deze manier is het nog makkelijker om als single man of single vrouw een leuk contact te vinden. Deze kamer worden aangegeven met een lichtkrant voorzien van de volgende groene tekst; “deze kamer is alleen voor paren”.

De verhouding tussen het aantal mannen en het aantal vrouwen ligt bij ons beter dan in welke club dan ook. Dit komt o.a. omdat steeds meer single vrouwen onze club bezoeken. En dat is natuurlijk een heel goed teken!

 

T Girls of Gender neutraal

Als Parenclub Monique liepen wij al vele jaren vooruit. Steeds meer parenclubs maken de inhaalslag, maar wij hebben onze deuren al vele jaren voor iedere sekse en voorkeur openstaan. Voor t-girls adviseren we onze befaamde Discovery party op de 1e vrijdag van de maand. T Girls mogen overigens op al onze avonden komen met uitzondering van onze paren avond. Die is echt alleen toegankelijk voor stelletjes.

KIJK DIRECT IN DE AGENDA