Datum

aug 04 2024

Combi Sunday 14.00-22.00 uur (extra lang open)

MEER OVER DEZE HEERLIJKE ZONDAG: 
Lekker zondags genieten. Op deze zondag hebben we een extra lange openingstijd van 14.00-22.00 uur! Verder gaat de keuken ook al in de middag open en de keuken tijden zijn van 16.00 tot 20.00 uur.

Op onze Combi Sunday is werkelijk van alles te zien en te beleven. Echt zo’n zondag om nog lang over te kunnen napraten.  Ook in het verleden was er altijd veel belangstelling voor de zondag middag/avond en daarom hebben we deze op veler verzoek vanaf 2024 weer in onze agenda. We hebben tijdens deze geweldige dag geregeld een  leuke stand in huis en ook zal er een demo en of workshop zijn op ons podium.

Er is heel veel te beleven en ook zeer geschikt voor de dames die 50 tinten hebben gelezen. Misschien kom jij op deze dag wel Mister Grey of Anastasia tegen.

Gezellige speel zondag met gelijkgestemden, lekker eten en genieten.

BDSM bij Parenclub Monique

EXTRA: 
Mrs Fran is aanwezig voor mannen, vrouwen en stelletjes die wel eens wat verder op weg geholpen willen worden in de BDSM. Verder is er altijd een leuke stand/shop aanwezig. En natuurlijk opent gastvrouw Sabrina net als op de Discovery Party de deur. Bij haar kan je ook terecht voor een speciale massage of kriebel sessie.

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als service.

 
VOOR WIE: 
Ook deze avond is voor werkelijk iedereen. Paren, single vrouwen, single mannen en T girls.

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes