Datum

nov 01 2024

Discovery Party 20.00-02.00 uur (iedereen)

Discovery Party is een mengelmoes voor iedereen.

Al vele jaren is onze Discovery Party een goed bezochte avond op de eerste vrijdag van iedere maand.

Parenclub Monique Discovery Party

Meer over deze avond:

Discovery staat voor ontdekken……..tijdens deze avond kan je ontdekken wat er allemaal gaande is in de wereld van erotiek. Vandaar is het een geweldige avond voor iedereen! DEZE AVOND IS OOK ERG LEUK VOOR FIRSTTIMERS! . De Discovery party is al vele jaren een zeer bijzondere avond voor alle doelgroepen. Deze avond is gender neutraal en voor alles en iedereen! Een trio met een leuke single man of single vrouw, één op één met een leuke single man of vrouw, couple seks, groepsex, sm(Meesteres Fran voor meer info aanwezig), massages(t-girl Sabrina) of gewoon lekker rondkijken en genieten van deze fantastische avond. Want niets moet, maar werkelijk alles kan. Voor couples zijn er twee aparte parenruimtes.

Lekker eten hoort er natuurlijk ook bij....

Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken). Staat jouw favoriete drankje er niet tussen? Mail het ons dan en wij zullen proberen het in huis te hebben.

Voor wie?

Paren, mannen, vrouwen, t-girls, alle seksuele geaardheden en voorkeuren komen tezamen op deze zeer druk bezochte supergezellige avond. Ook zijn er op deze avond BDSM mogelijkheden, maar het is geen BDSM avond zoals op onze 4e zaterdag. Al vele jaren is dit een geweldige leuke avond voor alle doelgroepen.

Prijs:

Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten à la carte, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, condooms, glijmiddel, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes