Datum

aug 30 2024

Heerlijk nazomeren op de extra Bi4all doeners party 20.00-02.00 uur (iedereen)

Zeer actieve avond. Mis deze speciale bi4all avond niet!

Onze zeer goed bezochte bi4all avonden zijn op iedere 3e zaterdag van de maand, maar vier keer per jaar hebben we een extra editie op de vrijdag. Slechts vier keer per jaar  hebben we een hele bijzondere editie van onze Bi4all doeners party. Deze keer is deze avond geheel in Caribsiche sfeer.

Lekker nazomeren als voorproefje van de Caribbean Party op zaterdag.

Vanavond is een gezellige goed bezochte actieve HE-BI doeners avond. Er zijn aparte kamers voor hetero en aparte kamers voor bi contacten.

Meer over deze avond.....

Toch misschien een beetje bi of juist helemaal niet? Ontdek het zelf!
Het is een relaxte avond voor zowel de gevorderde als de beginnende parenclub bezoek(st)er. Wel is het een actieve doeners avond en zeggen we er eerlijk bij dat nieuwkomers die eerst een avond rustig de kat uit de boom willen kijken beter onze Discovery Party kunnen bezoeken.
Lekker genieten van een avondje gezellig weg, met borreltje, hapje, sauna, turks bad en lekker genieten van elkaar.

Lekker eten hoort er ook bij.....

Als enige club in Nederland bieden wij á la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook ons grote dranken assortiment. Mail het als jouw drankje er niet tussen staat en wij zullen proberen het in huis te hebben.

Voor wie?

Paren, mannen, vrouwen, t-girls, alle seksuele geaardheden en voorkeuren komen tezamen op deze zeer druk bezochte supergezellige avond. Vooral aan te raden voor iedereen die op zoek zijn naar actie. Kom dus lekker genieten op deze actieve avond!

Prijs:

Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten à la carte, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, condooms, glijmiddel, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.  ls enige club in Nederland bieden wij á la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken)

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes