Datum

mei 18 2024
Expired!

Bi4all doeners party 20.00-03.00 uur (iedereen)

Zeer actieve avond

Op de 3e zaterdag van de maand hebben we een gezellige druk bezochte actieve HE-BI doeners avond. Er zijn aparte kamers voor hetero en aparte kamers voor bi contacten.

Meer over deze avond.....

Toch misschien een beetje bi of juist helemaal niet? Ontdek het zelf!
Het is een relaxte avond voor zowel de gevorderde als de beginnende parenclub bezoek(st)er. Wel is het een actieve doeners avond en zeggen we er eerlijk bij dat nieuwkomers die eerst een avond rustig de kat uit de boom willen kijken beter onze Discovery Party kunnen bezoeken.
Lekker genieten van een avondje gezellig weg, met borreltje, hapje, sauna, turks bad en lekker genieten van elkaar.

Lekker eten hoort er ook bij.....

Als enige club in Nederland bieden wij á la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook ons grote dranken assortiment. Mail het als jouw drankje er niet tussen staat en wij zullen proberen het in huis te hebben.

Voor wie?

Paren, mannen, vrouwen, t-girls, alle seksuele geaardheden en voorkeuren komen tezamen op deze zeer druk bezochte supergezellige avond. Vooral aan te raden voor iedereen die op zoek zijn naar actie. Kom dus lekker genieten op deze actieve avond!

Prijs:

Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten à la carte, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, condooms, glijmiddel, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.  ls enige club in Nederland bieden wij á la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken)