Datum

jun 29 2024

HOTSUMMER PARTY 20.00-03.00 uur – Extra speciale thema avond (iedereen)

MEER OVER DEZE AVOND: 

MIS DEZE GEWELDIGE AVOND NIET! DE GEHELE LOCATIE OMGEBOUWD. 
De gehele locatie zal in zomerse sfeer zijn en we gaan er weer een speciale avond van maken met erg veel verrassingen. Een heerlijke avond om blij van te worden! Kanarie en flamingo shots, ijssplit cocktail, Spaanse Sangria Cocktails, Bacardi specials, tropisch fruit en de gehele locatie in zomerse sfeer. Voor de liefhebbers zullen er met mooi weer ook buiten tenten zijn om buiten seks te kunnen hebben. Ook zal de gehele club vol liggen met strandballen waarop weer een schitterend prijzen pakket te winnen is.

parenclub monique hotsummer party

DRESS CODE: 

Gelijk als op al onze avonden, maar ook beachwear is toegestaan. We zouden het leuk vinden als iedereen met een zonnebril op binnenkomt, maar ook dat is geen verplichting.

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken) . Zie ook onze dranken assortiment, want mocht jouw drankje hier niet tussen staan dan zullen wij proberen het in huis te hebben. Stuur dus gerust een mailje wanneer jouw drankje er niet tussen staat. Wij willen het grootste dranken assortiment bieden als service.

200134057-001 


VOOR WIE: 
Paren, single vrouwen, single mannen en T Girls.

PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten, alle drank(dus ook alle sterke dranken), hapjes, badlakens, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten, speel plekken en attributen. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes