Datum

aug 03 2024

Paren avond 20.00-03.00 UUR (alleen paren)

Paren avond bij Parenclub Monique

DEZE ZATERDAG IS EEN PAREN AVOND: 
De paren avond bij Parenclub Monique is in tegenstelling tot onze overige avonden  een echte paren avond, dus worden er geen single heren toegelaten. Single heren adviseren we te kijken naar onze overige avonden.

MEER OVER DEZE AVOND: 
Onze paren avond is een goed bezochte avond welke uiteraard geschikt is voor  zowel de ervaren club bezoekers, maar ook zeker een aanrader voor stelletjes die nog nooit eerder een parenclub hebben bezocht. Omdat wij weten dat veel stelletjes graag eens een avontuurtje beleven met een single dame zijn single vrouwen wel op deze avond toegestaan, maar beslist geen single mannen. Onze Paren avonden worden bezocht door stelletjes van werkelijk alle leeftijden en uit het gehele land. Zie ook de overnachting mogelijkheden in de buurt. Ook is er een mogelijkheid met gratis taxi service bij Hotel de Vooroever. Men kan bij het hotel aangeven dat men gast is van Parenclub Monique zodat zij een gratis taxi zullen regelen.

LEKKER ETEN HOORT EN NATUURLIJK OOK BIJ: 
Als enige club in Nederland bieden wij à la carte eten en ook dit valt uiteraard binnen onze all inclusive formule. Dit evenals alle dranken(ook sterke dranken en mix dranken). Wij willen het liefst alles in huis hebben en beschikken daarom over een enorm assortiment dranken. Staat jullie drankje hier niet tussen? Mail het ons eventjes en wij zullen proberen het tijdig voor jullie bezoek in huis te hebben. Ook dit is werkelijk uniek! Wij doen dus ons uiterste best zodat het jullie aan niets zal ontbreken om er een geslaagde avond van te maken.

VOOR WIE: 
Deze avond is alleen voor paren en ook zijn single vrouwen toegestaan.


PRIJS: 
Wij hanteren een all inclusive prijs waar echt alles bij in zit. We noemen o.a. eten à la carte, alle drank(dus ook alle sterke dranken), badlakens, condooms, glijmiddel, eigen afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten. Zie voor onze all in prijzen deze pagina op onze website.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes